Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

DREAM BIG 2019: Konference v ekologickém stylu

AD
konference dream big
ZDROJ: Archiv
sdílet:

„Přestaňte snít o úspěchu. Začněte na něm pracovat!“ To je motto letošní konference časopisu Marie Claire DREAM BIG 2019, kterou se jako červená nit vine téma udržitelnosti a ekologie.

Možná máte v hlavě spoustu nápadů, ale nějak se vám nedaří je realizovat... Přemýšlíte co dál a hledáte inspiraci pro svůj život. Třeba jen čekáte na „ten správný okamžik“. Nyní ale nastal čas to změnit a udělat krok kupředu. Přijďte 4. 11. do Cubex Centra Praha na inspirativní konferenci Marie Claire DREAM BIG 2019 a nastartujte svůj vlastní projekt! Vstupenky za výhodnou cenu si můžete koupit právě teď.

V rámci letošního ročníku nabízíme kromě hlavního programu konference i několik interaktivních workshopů, kde se v menších skupinkách zaměříte na konkrétní úkoly – například tvorba business plánu nebo finanční plánování. Účast na workshopech je kapacitně omezena, proto neváhejte a zarezervujte si svou vstupenku včas. Kupte si nyní early birds lístky za 1490 Kč a ušetřete 500 Kč. K včasnému nákupu vstupenek navíc získáte kosmetický balíček vlasové péče L'Oréal Professionnel v hodnotě 1100 Kč.

Celá akce se nese v duchu ekologie a šetrnosti k přírodě. Právě proto bylo pro pořádání zvoleno moderní konferenční centrum Cubex Praha, které sídlí v energeticky úsporné budově, kde se mimo jiné splachuje dešťovou vodou. Během konference nebudou používány jednorázové plastové příbory ani nádobí. Stejně tak plastové lahve budou nahrazeny vratnými skleněnými. Cateringový dodavatel Incatering dlouhodově minimalizuje dopady svého konání na životní prostředí, a proto se řídí konceptem zero waste. To znamená, že se už během přípravy pokrmů snaží zužitkovat veškeré suroviny a minimalizovat vznik odpadu. Současně myslíme na to, abychom zbytečně neplýtvali potravinami, a tak případné přebytečné jídlo v rámci platných hygienických norem darujeme potřebným.

Ohlédnutí za loňským ročníkem

konference dream bigDREAM BIG 2018 s podtitulem Girl Power! proběhl vloni v listopadu v pražském klubu SaSaZU. Konference se účastnilo více než 500 mladých žen a dívek, které si užily fantastický den v režii lifestylového časopisu Marie Claire. Bylo představeno 20 zajímavých osobností.

Mezi jinými k účastnicím promuluvila i Slovenka Petra Cross z kalifornského ústředí Googlu, která se podělila o svůj recept na to, jak si získat respekt v převážně mužském světě IT a všem připomněla, jak důležité je umět se pochválit a být na sebe pyšná. Modelka a zakladatelka nadačního fondu Veronika Kašáková zdůraznila, že v životě se dá hrát i se špatně rozdanými kartami a módní designérka Alex Monhart povyprávěla o své místy trnité cestě mezi české módní ikony.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč