Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Fungující vztah: Anna Polívková je díky StarDance s Michalem Kurtišem šťastná už roky

Fungující vztah: Anna Polívková je díky StarDance s Michalem Kurtišem šťastná už roky
Zdroj: profimedia
+ Dalších 16 fotografií
láska
Herečka Anna Polívková (40) se během účasti v soutěži StarDance roku 2013 zamilovala do tanečníka Michala Kurtiše (29). Ten její lásku opětoval a od té doby jejich vztah jen kvete.

Taneční soutěž StarDance funguje i jako jakási seznamka. Z hvězdných hostů se poskládaly páry, jako například Jitka Čvančarová a Petr Čadek, Marie Doležalová a Marek Zelinka a v neposlední řadě i Anna Polívková a Michal Kurtiš. Všem párům jejich vztahy dodnes skvěle klapou a Polívková je dokonce šťastnější než když dřív.

Dcera Bolka Polívky po dlouhou dobu platila za jednu z těch osamocených hereček, které nebylo možné na veřejnosti spatřit s jakýmkoliv mužem. Její čekání na toho pravého se ale vyplatilo a letošním rokem už to je 6 let, co je ve šťastném vztahu právě s Michalem Kurtišem, s nímž dokázala celou soutěž dokonce i vyhrát.

Je docela možné, že se nového slavného páru dočkáme i díky ročníku StarDance 2019, který startuje už za pár měsíců. Ačkoliv jména hvězd, které se letos soutěže zúčastní, zatím nejsou veřejnosti známa, Česká televize je už zná a už od června je nechá tvrdě trénovat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy