Den dětí oslaví na Lipně. Lišák bude kouzlit

LIPNO NAD VLTAVOU - 31.05.2019 13:33


První červnový den neodmyslitelně patří dětem po celém světe. Mezinárodní den dětí se slaví již 65 let a tradičně nebudou jeho oslavy chybět ani na Lipně. Hosté se tu mohou 1. června těšit na celodenní zábavný program. Hlavní hvězdou bude maskot lišák Fox, který si připravil kouzelnické vystoupení.

Kouzelný dětský den u Stezky korunami stromů a v Království lesa, tak zní název akce, která v sobotu 1. června potěší všechny dětské návštěvníky Lipna. Program začíná v 10 hodin u Stezky korunami stromů, kde proběhne kouzelnické vystoupení lišáka Foxe a také animační program.

"Lišák Fox se na jaře naučil kouzlit a své nově nabyté dovednosti zařadil i do oblíbených programů pro děti. V sobotu to bude jedna z prvních příležitostí zjistit, co lišák vykouzlí," láká na dětský den mluvčí Vojen Smíšek. Ve13:00 se program přesune do unikátního rodinného parku Království lesa a zábava bude pokračovat až do páté hodiny.

Animační programy s lišákem Foxem jsou na Lipně velmi oblíbené. Zábavu přináší jednodenním návštěvníkům i hostů, kteří zde tráví celou dovolenou. V průběhu května a června probíhají pravidelné animace právě v Království lesa. O prázdninách je pak centrem animací Kemp Modřín, kde je velké zázemí v šapitó. Děti čekají ranní rozcvičky s lišákem a celodenní zábavné programy. "Letošním tématem je cesta kolem světa, a tak budou děti poznávat jednotlivé kontinenty, příběhy z různých koutů světa a čeká je i tematické tvoření. Animace jsou otevřeny pro všechnyděti, nejen ty, které bydlí v kempu," přibližuje Vojen Smíšek.

Program:
10:00 - 11:00 u Stezky korunami stromů

10:00 - 10:30 kouzlení s lišákem Foxem
10:30 - 11:00 animace s lišákem Foxem

13:00 - 15:30 v Království lesa

13:00 - 14:00 malování na obličej

15:00 - 15:30 kouzlení s lišákem Foxem

arm