Celtic měnit manažera nebude, jmenoval Lennona

31.05.2019, 19:50
Aktuality
Neil Lennon byl znovu jmenován stálým manažerem Celticu. Bývalý záložník dovedl skotský velkoklub k zisku dalšího treble a nyní podepsal smlouvu i pro nadcházející sezónu...

Celtic během sezóny přišel o manažera Brendana Rodgerse, jenž zamířil do Leicesteru City. Jako náhradu si úřadující skotský mistr vybral Neila Lennona, jenž bez váhání souhlasil.

Lennon následně Celtic dovedl k obhajobě titulu a po vítězství ve finále poháru s ambiciózním klubem získal třetí treble po sobě. Tím si patrně vysloužil nový kontrakt.

Sedmačtyřicetiletý manažer, který v Celticu strávil úspěšnou část hráčské kariéry, aby se následně mezi lety 2010 až 2014 ujal manažerské pozice, podepsal roční smlouvu. "Jsme moc rádi, že můžeme jmenovat Neila jakožto našeho stálého manažera," řekl výkonný ředitel Peter Lawwell. "Pod Neilem jsme byli v minulosti úspěšní a doufáme, že tomu tak bude i nadále," dodal funkcionář.

"Je to obrovská čest být znovu manažerem Celticu," prohlásil Lennon. "Vždycky jsem snil, že se vrátítm do této role a jsem potešen, že mohu být opět součástí jednoho z největších a nejslavnějších klubů na světě - Celtic pro mě vždycky znamenal část mého života," uvedl.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čekal si něco jiného ?

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som tam Mourinha a jeho antifutbal. buducu sezonu totiz uz musime vyhrat titul a to by bola skvela konstelacia na prerusenie 8-in-a-row. I ked ja stale tvrdim ze kedze sme boli 4 roky mimo ligy tak tahaju ti zeleni chumaji len 4-in-a-row. 4 roky sme proste nemali sancu vyhrat titul tak je to logicke ze voci nam nemaju 8 ale len 4.

v kazdom pripade uz sa musime zamerat na navu sezonu ktora startuje zapasmi v Europe uz o 5 tyzdnov. jedinu sancu ako priviest kvalitu vidim v predaji Morelosa. ak ho dobre spenazia (cca 15-20 melkov) tak klub tie dukaty urcite investuje do posil ktore potrebujeme. Verim Stevie G, robi to dobre a som velmi rad ze je u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím se vším okolo Morelose , titulů i Stevieho , ale myslím si že tohle pro ně není dobrý tah , zase podepsat Lennona . I oni potřebujou změnu a to by se jim mohlo vymstít , tak doufám tuhle sezonu urvem , bylo by to neskutečný . Jinak moc by se mě líbil Nasri když je teď volnej , ale to je asi nereálný a těžko říct jestli by mu to u nás sedlo .

Reagovat
smazaný uživatel

cital som v poslednych dnoch "rady" viacerych byvalych hracov a vsetci unisono tvrdili ze Lennon je urcite lepsi vyber ako omnoho "sexistickejsie" znejuce mena ako Mourinho, Benitez atd.

to uplne potvrdzuje tvoje slova ze tymto padom je to pre Rangers horsie lebo tento zrzoun naskocil na svoj 2.spell ako nic v rozbehnutej sezone a vsetko to dokoncil na trofeje.

cez to vsetko si ale myslim ze ta hracska kvalita uz nie je v Celticu taka ako byvala roky predtym a tento tim je proste o poznanie zranitelnejsi. nejde tak ani o zapasy s malymi ale priamo v Old Firms kde sa hra vzdy o 6 bodov. tento rok to mame 2 - 0 - 2 co je pre Rangers vyborne a este lepsie je, ze tam boli zapasy uplnej hernej dominancie Gers co je znak vyrovnavania sa kvality.

Ekonomicky su ale stale vpredu oni a na nase mozne posily mozu adekvatne reagovat lebo maju vyssi budget cize bude to tazke ale ja fakt verim ze to konecne dame. Uplne vazne si myslim ze by som obetoval aj celu EL a radsej vypadol uz v predkole lebo pri tom pocte zapasov nam moze ujst jesen v lige a to sa uz potom na jar tazko dobieha.

Klucove bude udrzat Kenta ale mam dojem ze s tym budu problemy lebo Klopp nie je slepy aj ked ma okuliare.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenta urcite neziskame coz je velkej problem . Jinak ano , mozna by bylo lepsi obetovat EL na ukor ligi a poradne se soustredit na ligu . Celtic je na tom financne lepe ale po prodeji Morelose by se finance mohly znacne zlepsit a mohla by prijit nahrada jak za nej tak pripadne i za Kenta . Uvidime , kazdopadne cekam ze tahle sezona bude zlomova a je tu velka sance na titul , pokud spravni hraci odejdou , spravni prijdou a nebudeme moc dlouho v poharech ( i kdyz by me to na druhou stranu trochu mrzelo) kazdopadne se moc tesim co s tim Stevie udela

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že sa nájde niekto kto dá za Morelosa 15-20 m ??? Podľa mna tak max 8 ... Lennon nie je najlepšia voľba ... nie je to zlý tréner ale Celtic zase začne stagnovať ...

Reagovat
smazaný uživatel

ak Benitez predlzi v Newcastli tak 20 melkov uz ma vraj od vedenia predschvalenych

Reagovat
smazaný uživatel

20 melkov priamo na Morelosa som myslel nie celkovo na posily. on ho chce a Morelos chce sam ist do kvalitnejsej ligy napriek tomu ze tento rok predlzil zmluvu bolo to len kvoli vyssej cene pre Rangers. tie peniaze su podla mna adekvatne co sa tyka jeho golovej potencie ci uz to bolo u nas alebo predtym v HJK i ked to bol samozrejme level o poznanie nizsi. je to reprezentant Kolumbie co uz nie je divizny kopac aki bezne chodia na ostrovoch za tie peniaze.

Jedine co kluby mozno odradza je jeho prchkost a nedostatok sebakontroly v zapasoch co vyustuje v jeho caste vylucenia. naposledy dostal za CK 5 zapasov trest a sam SG uz s nim stratil trpezlivost a dokonca ani po jeho vyprsani ho nepostavil automaticky naspat do zakladu. urobil to len pre jeho poucenie do buducna takze snad to zabralo. pred tym zapasom so Celticom mu jasne x-krat zdoraznil NEREAGUJ pocas zapasu NA NIC a NA NIKOHO. Ovsem stary bastard Brown je stary provokater a tak to aj skoncilo.

Reagovat
smazaný uživatel

rozumiem... neznižujem kvality Morelosa - len tá cena mi príde trochu vyššia. Ale ak sa môže takto predať tak samozrejme treba to využiť.

Reagovat
Elliasson

Za diskusi, pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak EF dat ho sem na fotke v mikine Hibernian ked sa pise o C*****u vy si na tom vybere zjavne nejak nepotrpite. podla mna je ten vyber jeden zo zakladnych znakov kvalitneho clanku a zurnalistiky. inak povedane ked pisem clanok o psovi tak nedam na obrazok macku. vam je to asi fakt jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

píšeš hovna.... kdyby psali článek o psovi tak tam dají psa jen ne s červeným obojkem ale modrým řešíš kraviny..je tam ten dotyčny ? je.. tak co... horší by bylo kdyby tam byl někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj ty hovno tu sa pise o Lennonovi a CELTICU a nie Lennonovi a HIBERNIANE. odprucam ti obcas zabludit aj na ine weby ako tento a potom sa das do kludu. pisal som len svoj nazor a za nim si stojim. je to povrchne dat takuto od veci fotku a ak je to podla teba hovno tak to je zase tvoj nazor. ja ti ho neberiem ale tiez ho povazujem za hovno.

Reagovat
oli9

no ty hlavně nezvládáš a řešíš naprosté hlouposti....

Reagovat
Kily

nech ho, jenom mu to dodává jistotu, že je důležitý

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty žalude plesnivej, praskni hlavou o zeď..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Skalda29

Tu sa pise o Celticu a nie C*****u

Reagovat
smazaný uživatel

Je až s podivem jak naivní dokážou bejt fanoušci zombíků!

Celtic jde pro další titul! Rangers jsou pořád ve sračkách!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eleven11

OT Ako je to v Dundee s fanušikmi,su rozdelení na protestantov a katolikov ako Rangers-Celtic,Hearts-Hibs?

Reagovat
Stannis Baratheon

United jsou založeni irskými imagranty, a dříve se tuším jmenovali také Hibernian, a možná že začátku to nějak oddělené bylo, ale teď už si myslim že tam fandí random, kdo jim více priroste k srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak , navíc oba kluby v Dundee se mají dost rádi a mají spolu partnerství takže žádná nepřátelská rivalita tam není

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca su ich stadiony rovno pri sebe na jednej ulici co je fakt svetovy unikat.

buducu sezonu sa opat obnovi aj derby i ked "len" v 2.lige kedze FC padol a United neuspel v barazi.

https://www.thestadiumbusiness.com/2018/05/25/dundee-chief-targets-2020-new-stadium/

Reagovat
smazaný uživatel

jo je to super , chystám se tam na to jejich derby tak se moc těším

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele