Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřešované studenty hledá policie: Odešli spolu, nevrátil se ani jeden

Pohřešované studenty hledá policie: Odešli spolu, nevrátil se ani jeden.
Pohřešované studenty hledá policie: Odešli spolu, nevrátil se ani jeden.  (Autor: Policie ČR)
Autor: yks - 
31. května 2019
22:19

Policie pátrá po dvojici studentů, Martinu Vejlupkovi (16) a o rok mladší Žanetě Vojáčkové. Oba spolu zamířili ve čtvrtek ráno do škol, ale pak se po nich slehla země. 

Ani Martin ani Žaneta nedorazili ve čtvrtek ráno do své školy na Písecku a Strakonicku. Jihočeští policisté po nich proto vyhlásili pátrání. Domnívají se, že se pohybují společně. 

„Oba pohřešovaní se pravděpodobné pohybují spolu, kdy od včerejšího rána nedošli do školního zařízení na Písecku a Strakonicku. Nejsou v ohrožení života,“ sdělil podle tn.cz mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Šestnáctiletý Martin je asi 178 cm vysoký. Má hubenou postavu, šedomodré oči a delší hnědé delší vlasy, které si češe dozadu do culíku. Vlasy má po stranách vyholené. Na sobě měl černou mikinu s kapucí a bílými motivy, tmavomodré plátěné kalhoty a černé sportovní boty značky Nike.

Žaneta měří 160 cm a váží zhruba 50 kilo. Má hnědé oči, hnědé krátké vlasy. Také ona si je češe dozadu a má hlavu po stranách vyholenou. Na pravém předloktí má větší mateřské znaménko. Na sobě měla hnědou koženou bundu, černé legíny, černé sportovní boty značky Nike a tmavý batoh.

Policisté prosí, ať je kontaktuje každý, kdo má jakékoli informace k jejich pohybu, a to na na kterékoli služebně Policie nebo na lince tísňového volání 158.

 

Monikay ( 1. června 2019 09:27 )

to vypadá na společný výlet v pěkném počasí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání