Komerční články

Driveto.cz nabízí nová auta způsobem dostupným téměř pro každého

Moderní a úspěšní lidé už nechtějí vlastnit – ale užívat a sdílet. Podobně se změnil i přístup k automobilům. A i když jsou sdílená auta jako carsharing zatím spíše atrakcí velkých měst, auto díky službě Driveto.cz rovněž kupovat nemusíte.

Driveto.cz nabízí auta na operativní leasing s benefity

O auto na splátky – ať nám již k němu pomůže půjčka na auto, nebo leasing, ztrácí lidé pomalu, ale jistě, zájem. Stejně tak jako firmy jsme i jako soukromé osoby objevili kouzlo operativního leasingu. Auto máme bez starostí. V podstatě si jej pronajímáme včetně veškerých služeb. O vše kolem auta se nám postará leasingová společnost. Jenomže Driveto.cz přišlo v rámci svého Driveto Klubu s dalším vylepšením operativního leasingu a benefitů nabízí ještě více.

Jezděte stále novým autem, které se vám právě líbí

Zájemci o auto v rámci operativního leasingu, kteří zaplatí menší poplatek a vstoupí tak do Driveto Klubu, se již nemusí zavazovat po dobu dvou až čtyřech let splácet operativní leasing. Kdykoliv jej bez sankcí mohou ukončit, nebo auto vrátit a vyměnit jej za jiné. Vaše auto tak nemusí být nikdy starší než třeba jeden rok. Rovněž můžete značky a verze aut měnit doslova jako ponožky. A proč ne! Je pro vás změna životním stylem? Tak proč neměnit auto, když to nyní lze.

Operativní leasing Driveto, který vás k ničemu nezavazuje

Pro mnohé je operativní leasing nepřijatelný i díky tomu, že je to závazek. Co když auto po celou dobu leasingu nebudeme potřebovat? Není neběžné, že v práci dostaneme firemní auto i k soukromému použití. Vlastní pak pro nás ztrácí význam. Nebo třeba máme z ničeho nic jiné priority. Koupíme byt v centru města, do práce to máme nejrychleji metrem, auto vůbec nepotřebujeme. Driveto Klub je řešení, které je velice pružné i pro ty nejdynamičtější lidi.

Auto z Driveto Klubu a co mne s ním čeká

Automobil máte s kompletním full servisem. Nestaráte se o servis, ani o výměnu pneumatik. Ročně máte možnost s autem najet až 20 000 km, což měsíčně představuje cca 1600 km. Není problém si množství kilometrů mezi měsíci převádět.

Vybrali jste si auto? Obvykle si jej vyzvedáváte v pražském Karlíně, nebo výjimečně u nasmlouvaného auto dealera. Za servis auta nic neplatíte. Pouze jej zavezete do některého z autorizovaných Driveto servisů v České republice. Pokud si auto půjčujete v rámci operativního Driveto leasingu jako soukromá osoba, může jej automaticky řídit rodinný příslušník, nebo toto právo udělíte jiné osobě uvedením do smlouvy.

Pojďte si vybrat autíčko

Ať již chcete využít pouze operativní leasing Driveto.cz, nebo auto s výhodami Driveto Klubu, máte možnost si vybrat z obrovského množství značek a modelů aut. Škodu Fabii lze získat již od 3164 Kč (bez DPH). Škodu Karoq od 7071 Kč (bez DPH). Nejprodávanějšími auty na operativní leasing jsou aktuálně Škoda Fabia Active za 3171 Kč (bez DPH) a Škoda Scala Style od 5657 Kč (bez DPH).

V Driveto Klubu letí Volkswagen Tiguan Maraton, Volkswagen Passat Variant Highline, Hyundai i30 Kombi Trikolor Komfort, Škoda Octavia Ambition, Hyundai i30 fastback Trikolor Komfort a krasavec Nissan X-Trail Tekna 4x4i. Toto snové auto si lze v rámci Driveto Klubu pořídit za cenu 9990 Kč (bez DPH).

O autorovi

angelo

Zanechte komentář