Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Natálie Grossová už není malá holka: Kromě skvělého hlasu se může chlubit i parádními břišáky

Natálie Grossová už není malá holka: Kromě skvělého hlasu se může chlubit i parádními břišáky
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 17 fotografií
proměna
Natálie Grossová (16) v poslední době pořádně vyspěla. Ve svém věku je velmi pracovně vytížená, do toho stále studuje, a tak jí nezbylo nic jiného než se začít chovat jako dospělá. Kromě chování však dospěla i fyzicky a z malé holčičky je už téměř žena, která se může chlubit vypracovanou postavou a dokonce i břišáky.

Dcera zesnulého politika Stanislava Grosse vyrostla do krásy. Zatímco ještě nedávno byla Natálie Grossová jen malá holka pobíhající po jevišti, nyní je z ní už téměř žena, jde z role do role a maká na sobě každý den. I díky tomu vypadá nejen krásně, ale i zdravě.

Natálie má denně pohybu habaděj. Zkoušky v divadlech, škola, to vše jí dává zabrat natolik, že se jen málokdy zastaví. Díky spoustě pohybu je také neskutečně štíhlá a dokonce má vidět i břišní svaly, po kterých některé dívky v jejím věku jen zoufale touží.

Je jasné, že zesnulý otec by byl na svou dceru neskutečně pyšný. Podívejte se v galerii, jak moc Natálie Grossová vyrostla do krásy a jak nádherná, už téměř dospělá žena z ní vyrostla.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy