Láska ze StarDance jim jenom kvete: Vyznání Doležalové vhání slzy do očí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Láska ze StarDance jim jenom kvete: Vyznání Doležalové vhání slzy do očí

Marie Doležalová a Marek Zelinka
Marie Doležalová a Marek Zelinka (showpix)

Na tanečním parketu populární soutěže se setkaly v roce 2015. Měsíce drilu a intenzivních tréninků nebyl jen příčinou toho, že se stali Královnou a králem tanečního parketu. Marie Doležalová (32) a Marek Zelinka se do sebe tenkrát zamilovali až po uši. Jak jsou na tom teď?

StarDance se jim stala osudem v pozitivním slova smyslu. Jejich láska, která se tenkrát při tanečních kreacích rozhořela, už má svůj zásadní plod. Marušce a Markovi se vloni v srpnu narodila dcera Alfréda. A herečka a blogerka se neustále podle webu Super.cz rozplývá nad tím, jak skvělou roku při výběru měla.

„Nechci se nějak extra dojímat, ale s tímhle klukem jsem vyhrála úplně všechno,“ rozněžnila se nad jeho tatínkovskou fotkou na sociální síti.

Následně ještě nad další, kde Marek drží dcerku v náruči. „Pardon!!! Já musím ještě jednu, co mě dojímá!!! Jak moc mužům sluší otcovství,“ neudržela své emoce štěstí na uzdě Doležalová.



Přečtěte si
defakto
6. 3. 2020 • 22:19

... tahleta Mařena je z těch děcek celá pošahaná.

aveneta
2. 6. 2019 • 10:58

Jo, kéž jim to vadrží....ono ve stáří se teprve pozná pravá kvalita vztahu....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.