Klidně bych si Bridget Jones zahrála zase, říká Renée Zellweger

01.06.2019 | Osobnosti

Herečka Renée Zellweger byla po prvních dvou filmech o Bridget Jones vyčerpaná z výrazných výkyvů tělesné hmotnosti. Kvůli britské novinářce musela podstatně přibrat, což jí nevyhovovalo. A tak se nechala po druhém natáčení slyšet, že už tuto postavu hrát nebude. Po mnoha letech se nechala přemluvit a před třemi roky vznikl i třetí filmový příběh o Bridget. Padesátiletá hvězda teď navíc v jedné talk show naznačila, že by se nebránila ani čtvrtému filmovému vyprávění.

„Nevím. Chci říct, vím, že Helen napsala další knihu, takže ta tu je. Takže si myslím, že to znamená, že je tu nějaká možnost. Pokud to tedy někdo bude chtít točit,“ prohlásila Renée v talk show Lorraine.

Vyhořela jsem ze sebe sama

Zellweger se v roce 2010 na několik let stáhla z Hollywoodu a přestala úplně pracovat. Byla lidsky vyhořelá.

„Člověk dosáhne bodu, kdy dělá to stejné dlouhou dobu. Jak rozežranou se může holka stát? Víte, měla jsem za sebou mnoho úžasných zkušeností, ale kdy je dost opravdu dost? A taky nastane čas naučit se nové věci, nemyslím si, že člověk dokáže zajímavě vyprávět příběhy, když není schopen sám zažít zkušenosti jiných lidí, protože strávil pětadvacet nebo třicet let jen žitím cizích životů. Vyhořela jsem, ne kvůli práci, svou práci jsem vždy milovala, ale byla jsem otrávená ze sebe samotné. Potřebovala jsem osobnostní růst a trochu se rozvinout lidsky, naučit se novým věcem. Člověk nakonec žije jen jednou, ne?“ dodala představitelka Judy Garland v muzikálovém filmu Judy.

Renée v něm tak dokonale zpívá, že ji producenti přiměli, aby nahrála album s hity Judy Garland. Je tak její debutovou hudební nahrávkou, která vychází v červnu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat