Zápas, ve kterém jsme měli nejvíce šancí v sezoně, jsme nakonec výsledkově potvrdili až v závěru střetnutí. Během prvních 10 minut mohlo být rozhodnuto, a skóre mělo být na cifře okolo 5 branek. Dali jsme jen jednu, po rohu se trefil Tomáš Novotný. Z ojedinělého rohu domácí srovnali. My opět pokračovali v zahazování šancí, nejvíce pak Lukáš Oliva, který netrefil několikrát odkrytou branku a napíši, že karma neboli zákon příčin a následků z hinduistického náboženství mu to se vším všudy vrátila za jeho přístup k trénování a plnění si povinností. Do vedení nám pomohl domácí brankář, který domácí nejdříve držel skvělými zákroky, ale při střele Adama Zelenky si vybral slabší chvilku a pustil slabou střelu do branky.

Druhý poločas pokračoval v zahazováním šancí, ale hra byla již více vyrovnaná. Jak se blížil konec tak nás nervozita svazovala a již jsme nedokázali tak dobře kombinovat a držet míč. Pojistku přidal v poslední minutě Pavel Chlupáč, kdy se prosadil po rozehraném rohovém kopu.

Po víkendových utkáních a prohře Kladna je jasné, že na Meteoru se bude hrát soutěž i v příštím roce a my se těšíme na poslední utkání, které si snad parádně užijeme.

Hráči utkání: 1/ Zelenka, 2/ Motyčka, 3/ Oswald

Nešťastník dne: Lukáš Oliva

1. FK Příbram- FK Meteor VIII 1:3 (1:2)

Branky: Novotný, Zelenka, Chlupáč

Sestava: Novák; Martínek, Motyčka, Lukavec; Oswald (69´Butsko)-Cerman-Zelenka- Jankovský-Štádler; Oliva (50´Mentberger)- Novotný (65´Chlupáč)