Nenechte si ujít Knapoveckou pouť sv. Petra a Pavla.

Program pouti je následující:

13.00 - Prohlídka dřevěné kaple Navštívení Panny Marie v Horním Houžovci. Součástí programu pouti jsou prohlídky interiérů kaple v Horním Houžovci a hřbitovní kaple v Knapovci. Obě prohlídky povede historik Bc. Zdeněk Skalický z Městského muzea v Ústí nad Orlicí. Sraz účastníků vlastivědné vycházky je ve 13.00 hodin na točně autobusu v Horním Houžovci. Účastníci vycházky se pak přesunou pěšky, na kole nebo auty do Knapovce ke hřbitovní kapli Zmrtvýchvstání Páně a bude navazovat prohlídka interiéru hřbitovní kaple.
15.00 - Mše svatá v kostele sv. Petra a Pavla v Knapovci s doprovodem Cecilské hudební jednoty z ústecké farnosti.
16.00 - Kapela Plusmínus Letohrad – na louce pod kostelem bude hrát folková kapela z Letohradu.
16.30 - Kuba a tři čerti – po loňské indispozici hlavní představitelky a zrušení představení obnovujeme pozvánku pro divadelní soubor Vicena z Ústí nad Orlicí s pohádkou o chudé Aničce a pomocníku Kubovi, o hodných čertech a o vítězství dobra nad zlem.
17.30 - Požární útok hasičů z SDH Knapovec – místní sbor dobrovolných hasičů předvede za příznivého stavu vodních zdrojů ukázky požárního sportu.

Od 14 hodin je na louce pod kostelem zajištěno občerstvení, točené pivo, buřty a pouťové koláče. Program pouti se koná pouze za příznivého počasí a zdravotně bezpečnostních podmínek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Knapovecká pouť 2020

Srub MidlaČenkovice (22.1 km)

U tří jasanůLuže (26.9 km)

Sport Hotel - Dolní MoravaDolní Morava (33.5 km)