Hlavní obsah
Článek

Herečka Marie Doležalová (37) sice porodila už loni v srpnu, ale s podrobnostmi o tom, že to nebyla procházka růžovou zahradou a měla o malou Alfrédu velký strach, se svěřila až nyní. S partnerem Markem Zelinkou a s dcerou vyrazili na dětský den do podolské porodnice, tamním lékařům dodnes vzdává díky.

"Dnes byl v ÚPMD dětský den pro dětičky, které po narození potřebovaly speciální péči doktorů a sestřiček z Podolí. Alfí se sice nenarodila předčasně, ale i tak jsme si v Podolí pobyly 14 dní na roomingu pod sledováním monitorů," napsala na svém instagramovém účtu. O tom, že měla její holčička po narození zdravotní problémy, tak dala vědět až nyní.

"Na oddělení jsme se zakecali a bylo to setkání plné emocí. Alfí mezi všechny sestry přišla jako domů a na všechny se smála. Zatímco náš život plyne dál, na oddělení bylo zase plno několikadenních miminek a jejich maminek, a sestry a doktoři makají a poskytují tu nejprofesionálnější péči. A pak jim vypiplaná miminka vyletí z hnízda, a oni jsou nejradši, když se pak někdy přijdou ukázat, že jsou v pořádku a šťastná. Bylo to krásné a dojemné setkání a my moc děkujeme," děkovala Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám