První dáma české satiry Zuzana Bubílková: Šimka vyměnila za mladého zpěváka popu Nathaniela

Zuzana Bubílková a Nathaniel Filip diváky baví.
Zdroj: Zuzana Bubílková a Nathaniel Filip
Zuzana Bubílková a Nathaniel Filip tvoří pracovní pár už nějaký ten pátek.Zuzana Bubílková a Nathaniel Filip spolu vystupují už půl roku.Zuzana Bubílková a Nathaniel Filip tvoří zajímavou dvojici.Zuzana je na svůj věk kost.+ 9 fotek+ 10 fotek

Zuzana Bubílková je legendární moderátorka, která je považována za první dámu české satiry, zejména té politické. Nathaniel Filip je mladý zpěvák tradičního popu a šansonu, který koncertuje, většinou se svým klavíristou, nějakých sedm let. Před půl rokem se tito dva protagonisté však dali dohromady a vytvořili tak neobvyklou dvojici, která se u diváků těší velké popularitě a baví je při svých vystoupeních.

Petra Járková
Petra Járková 03. 06. 2019 08:00

Zuzana a Nathaniel společně vytvořili hudebně-zábavnou show, se kterou jezdí po celé republice. Diváci při ní v podání Nathaniela uslyší spoustu slavných šansonů a světových melodií, ale i písně z vlastní tvorby a Zuzana Bubílková zde vypráví vtipné historky z politického zákulisí, glosuje současnou společenskou situaci a přidá nejeden vtip. Diváci mají možnost protagonistům klást i své vlastní otázky a určovat směr celého programu. Takže dochází i k situacím, kdy Nathaniel prozrazuje své partnerské vztahy či se Zuzana kvůli divákům převléká do jiných šatů… atmosféra je vždy spontánní a uvolněná.

Nathaniel Filip, který k sobě dlouho hledal profesní partnerku vždy mezi zpěvačkami, se se Zuzanou Bubílkovou seznámil úplnou náhodou. Jakožto organizátor velké kulturní akce ,,Pohřebačský jarmark“, který každoročně probíhá nedaleko Hradce Králové, v obci Opatovice nad Labem, kde Nathaniel žije, hledal účinkující, kteří by zde vystoupili. Když oslovil jednu agenturu s konkrétním jménem zpěvačky, dotyčná agentura mu ji rozmluvila a doporučila právě Zuzanu. Zuzana Bubílková měla na jarmarku velký úspěch a Nathaniel zjistil, že není třeba hledat partnerku jen mezi zpěvačkami. Zuzana byla skvělou volbou a spojení bavička - zpěvák, vytvořilo zajímavou dvojici se skvěle kombinovaným programem.

Oba dva se taktéž stali dobrými kamarády, kteří si rozumí i v osobní rovině. Zuzana Nathanielovi předává své zkušenosti ze své dlouhé kariéry ve světle reflektorů a Nathaniel Zuzaně svou energii, kdy při představeních mnohdy posunuje její hranice.

Už půl roku tak společně jezdí po republice a baví lidi. Protože se jejich představení dostává stále většího zájmu, na podzim již připravují velké turné ve dvaceti městech po celé České republice. V létě je možné se s nimi také setkat na různých venkovních slavnostech. Můžeme jim tak jen přát, ať jim to spolu dlouho vydrží a aby diváci vždy odcházeli domů spokojení.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články