03.06.2019

Vesecký areál ožil fotbalgolfem. Přidte si zahrát

Fotbalgolfová sezóna 2019 vypukla v Liberci naplno. Hřiště letos bylo otevřeno o měsíc dříve než v loňském roce a díky příznivým přírodním podmínkám a dostatečnému dešti je aktuálně ve skvělé formě.

Hřiště na tento poměrně mladý sport, který kombinuje oblíbený fotbal se stále populárnějším golfem, je otevřeno od loňského roku ve sportovním areálu ve Vesci. Těšte se na skvělý sportovní zážitek, který můžou vyzkoušet opravdu všichni – od malých dětí po dospělé, kteří milují sport a kombinaci fotbalu a golfu. Ideální pro celou rodinu.

Otevírací doba je stejná jako loni – v pracovní dny od 11:00 do 20:00 (běžně hrajeme až do tmy) a o víkendech od 9:00 do 20:00. Je pro vás připravena i terasa s občerstvením, která disponuje nádherným výhledem na Ještěd a celý Liberec máte jako na dlani.

První turnaj sezóny Tuto neděli proběhl na našem hřišti první turnaj v letošní sezóně – Liberec open 2019. Turnaje se zúčastnilo téměř dvacet hráčů a byly k vidění skvělé výsledky. O prvenství se podělili dva místní hráči, Martin Bartoš a Jiří Veverka.

V červnu a červenci proběhnou turnaje, takže pokud si budete chtít vyzkoušet své schopnosti s hráči české fotbalgolfové asociace, stačí sledovat Facebook Fotbalpark Liberec. V neděli 4. srpna 2019 se tady koná oficiální turnaj české fotbalgolfové ligy, kdy se pod Ještěd sjede celá česká špička.

Pokud tedy ještě sport neznáte, nebo jste si ho ještě nestihli vyzkoužet, máte jedinečnou možnost přímo v Liberci.

Více na: www.fotbalparkliberec.cz
 

Nastavení cookies