Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka

Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Sarah Connor je zpátky v nové upoutávce na příštího Terminátora.

Pokud nemáte rádi spoilery, tak pro vás máme velké varování. Terminátor: Temný osud si prošel testovacími projekcemi a online se tak dostaly první podrobnosti. Film může být na základě reakcí publika upravený, ale i tak buďte raději opatrní, ať se nedozvíte něco, co se dozvědět nechcete. Pokud hoříte zvědavostí a chcete o snímku vědět alespoň o něco víc, vybrali jsme pro vás několik zajímavostí, které neodhalují o filmu úplně všechno.

Část děje se odehrává těsně po událostech Terminátora 2, pak poskočí vyprávění zhruba do současnosti. Právě v úvodní části filmu se stane klíčová událost, která vytvoří zcela novou linii času. Máme se dozvědět, že když Skynet vysílal Terminátora do minulosti v minulých filmech, tak neposlal jen ty, které jsme viděli tehdy, ale hned celou skupinu, aby v každém časovém období vždy byl nějaký Terminátor připravený plnit úkoly Skynetu. Právě z časového období v úvodu pochází zestárlý Terminátor, kterého ve filmu hraje Arnold Schwarzenegger. Ten během svojí mise nebyl zlikvidovaný, stáhl se do ústraní a začal pomalu vyvíjet svoji osobnost. Sarah Connor (Linda Hamilton) mezitím dlouhá léta likvidovala všechny Terminátory, kteří se objevili.

V současnosti už se neobjevuje další robot vyslaný Skynetem, ale robot vyslaný společností Legion, která přebírá v paralelní časové linii úlohu Skynetu. Právě Legion vysílá Terminátora, kterého hraje Gabriel Luna. Paralelně s ním odboj vysílá do současnosti Grace (Mackenzie Davis), aby chránila novou spasitelku lidstva Dani Ramos (Natalia Reyes). Čeká nás tak příběh strukturou hodně podobný tomu z prvních dvou filmů – do současnosti je vyslaný lovec klíčového člověka a další osoba, která jej má ochránit. Následuje honička, která se od začátku do konce filmu prakticky nezastaví.

První diváci dále zmiňují, že schopnost nového Terminátora dělit se není příliš hojně využívaná a objevily se stížnosti na to, že i když tvůrci slibovali zemitého Terminátora, tak nás během akce čeká řada momentů, kdy postavy hopsají vzduchem jak nadpřirozené komiksové postavičky. To se ale samozřejmě ještě může během postprodukce změnit. Stejně tak z několika málo anonymních názorů můžeme jen těžko usuzovat, zda skutečně budou nové postavy málo prokreslené, jak si někteří návštěvníci testovacích projekcí stěžují. Naopak, co asi fanoušky potěší je tvrzení, že v současné podobě film rozhodně vypadá jako jednoznačné eRko, tedy jako mládeži nepřístupný snímek.

Víc prozrazovat nebudeme, pokud si dobrovolně chcete odhalit i další detaily, mrkněte se na Reddit, kde se úniky informací z testovacích projekcí rozebírají. Na závěr si můžete pustit nový TV spot, který nabízí nový závěrečný moment se Sarah Connor.

27 let po událostech Terminátora 2 vysílá Skynet z budoucnosti nového modifikovaného Terminátora z tekutého kovu (Gabriel Luna), aby zlikvidoval Dani Ramos (Natalia Reyes), hybridního kybernetického člověka (Mackenzie Davis) a její přátelé. Sarah Connor (Linda Hamilton) jim přijde na pomoc, stejně jako původní Terminátor (Arnold Schwarzenegger), aby bojovali za budoucnost. Produkuje James Cameron, scénář napsal Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 12

Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podrobnosti o ději unikly online + nová upoutávka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest