„Stars in Heaven“ od Gellnera získalo ocenění IJDE

„Stars in Heaven“ od Gellnera získalo ocenění IJDE

4. června 2019, „Stars in Heaven“, prsten, Gellner, ocenění IJDE

Sponzorované odkazy

Rodinná šperkařská firma Gellner, která je exkluzivně k dostání v klenotnictvích Halada, získala prestižní ocenění International Jewellery Design Excellence (IJDE) 2019.

Prsten „Stars in Heaven“ dostal díky svému pozoruhodnému designu „Aesthetic Award“, jednu ze čtyř cen této události. Podmínkou účasti v těchto prestižních cenách je předchozí výhra šperku v jiné soutěži.

náušnice Stars in Heavennáušnice Stars in Heaven

Prsten Stars in Heaven do soutěže kvalifikovalo vítězství v Inhorgenta Award 2018 v kategorii „Fashion Jewelry Brand of the Year“.

větší prsten Stars in Heavenvětší prsten Stars in Heaven

Prsten je inspirován noční hvězdnou oblohou a stejně jako ona Stars in Heaven přitahuje všechny pohledy. Černá nerezová ocel v kombinaci s 18karátovým růžovým zlatem a perlou je výtvorem designera Michaela Weggenmanna.

menší prsten Stars in Heavenmenší prsten Stars in Heaven

Stars in Heaven

  • cena menšího prstenu: 26 900 Kč
  • cena většího prstenu: 44 500 Kč

O značce Gellner

Jejich motto zní:„Šperk má přinést radost a podtrhnout individualitu ženy“. Láska ke kultivovaným perlám a fascinace jejich magickou krásou stály u zrodu rodinného klenotnictví Gellner. Heinz a Tove Gellnerovi začali vyrábět perlové šperky v roce 1967 a v rodinných stopách dnes hrdě pokračuje jejich syn Jörg. Se stejnou vášní, nadšením pro výrobu šperků i vytříbeným vkusem. Klenoty Gellner jsou klasicky elegantní i hravě moderní, minimalisticky jednoduché i honosně velkolepé. Svůj vysněný šperk si zde vybere každý.

„Pravá krása pochází zevnitř. Naše perly jsou toho jasným důkazem. A naším posláním je těmhle kráskám postavit to nejlepší podium.“ Jörg Gellner.

další šperky Gellner – prsten s perloudalší šperky Gellner – prsten s perlou

Každá perla je unikátní a jejich kvalitu dokážou spolehlivě odhalit pouze zkušení odborníci. Jörg Gellner pečlivě vybírá perly pro své šperky na těch nejprestižnějších místech a jeho požadavky na kvalitu kultivovaných perel jsou velmi přísné. Pouze tak mohou vznikat okouzlující kolekce neodolatelných perlových klenotů, které si oblíbili lidé z celého světa.

Díky dlouhotrvajícím a osobním vztahům s předními farmáři značka nakupuje exkluzivní a vzácné kusy. Příkladem jsou výjimečně vzácné perly z Fidži, Justin Hunters Pearls. Justin Hunter každoročně sklízí jen asi 25.000 pěstovaných perliček, a proto jsou tyto perly jedny z nejvzácnějších na světě.

krása od Gellneru – prsten s kamenykrása od Gellneru – prsten s kameny

Pěstování kultivovaných perel Fidži je velmi obtížné a složité. Stojí však za to: barevné spektrum se pohybuje od tmavě zelených a bronzově hnědých až po kovové modré a teplé lilkové odstíny. Toto impozantní barevné portfolio je odlišuje od jiných typů perel. Kultivované perly Fidži se pěstují uvnitř ústřice Pinctada margaritifera. Ty, které sklízí J. Hunter Pearls, se vyznačují velmi silnou vrstvou perleti a stejnoměrnými povrchovými strukturami. Průměrná velikost pěstované perly Fidži je 10,5 milimetrů. Tyto perly jsou k dostání výhradně u společnosti Gellner.

Kolekce šperků Gellner spojuje klasický styl s moderními trendy a harmonicky snoubí jemné kultivované perly s módním designem. Ve svých špercích využívá perly, diamanty a drahé kovy. Gellner je exkluzivně k dostání v klenotnictvích Halada.

Zdroj foto: Gellner

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu