Proč Vila Bianca i po sedmi letech stále září?

Luxusní bytový komplex s rezidenčním bydlením, který byl vystavěn v roce 2002 se nachází v Praze 6 - Bubenči. Vlastní Villu Biancu tvoří výrazná trojúhelníková formace šesti nových budov a celá rezidence je řešena ve vysokém standardu vnitřního vybavení a použitím exkluzivních přírodních materiálů, a to i v exteriéru budovy.

Tato lokalita je známá svým atraktivním prostředím s rozsáhlými plochami zeleně a snadnou dostupností z centra města tak i z mezinárodního letiště v Ruzyni.

Pouhých šest let po výstavbě byla fasáda tohoto luxusního bytového komplexu znehodnocena výrazně znečištěným povrchem původně krásných bílých mramorových obkladů. Důvodem jsou exhaláty a saze z extrémně silného automobilového provozu v ulici Pod Kaštany.

Před osmi lety oslovili majitelé VŠCHT, která doporučila českou společnost Advanced Materials JTJ s.r.o., s její unikátní ochrannou nanotechnologií FN-NANO. Ta pomocí fotokatalytického nátěru již sedm let udržuje a aktivně chrání mramorový povrch tohoto luxusního bytového komplexu před usazováním špíny, řas a plísní.

Po dvou letech od této zkušenosti se majitelé rozhodli ošetřit i další budovu.

Podle vyjádření zkušené realitní makléřky Bc. Jiřiny Jelínkové je čistý vzhled budovy významným předpokladem pro dobrou prodejnost a dosažení dobré ceny k prodeji a pronájmům. Většina klientů se rozhoduje v první řadě pocitově a následně hodnotí i ekonomické a společenské hledisko. Makléřka v této souvislosti ocenila nejvíce ochranu povrchu domu před dalším poničením špínou a dlouhodobé snížení nákladů na údržbu.

Paní Jelínková oceňuje praktičnost, využitelnost a užitečnost technologie FN-NANO nejenom pro luxusní objekty, ale i pro běžnou bytovou zástavbu. Zvlášť výhodná je pro zateplené objekty, kde výrazně prodlužuje životnost fasády, brání jejímu chátrání a šetří v dlouhodobém horizontu náklady na údržby objektů jejich majitelům.

Nevěříte? Běžte se podívat do ul. Pod kaštany - je to již sedm let od aplikace technologie FN-NANO a přesvědčíte se na vlastní oči, že naše garance deseti let čisté fasády je pro každého zájemce jistotou.

Zde si můžete prohlédnout celý rozhovor s makléřkou Bc. Jiřinou Jelínkovou https://www.youtube.com/watch?v=wMzCxzYgNWY

Kontakt:

Tiskovou zprávu vydala společnost FN-NANO s.r.o.

Pro více informací se obracejte na: fn@fn-nano.com nebo Blanka Zajíčková., tel.: +420 724 309 696, e-mail: zajickova@fn-nano.com

Klíčová slova ČR-stavebniny-architektura-firmy-FN-NANO

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.