Krásná herečka žije na pražských Vinohradech, kde je nadmíru spokojená. „Žiju tady v pronajatém bytě už čtyři roky. Mám všechno kousek, jak do centra, tak do nákupního centra. Nechtěla bych žit jinde,“ rozpovídala se hvězda.

Ta si malý, ale útulný byteček vyšperkovala podle svého. Už když vstoupíte, ucítíte domácí vůni a pohodu. Je vidět, že se Bára snažila, aby její bydlení působilo hezky, ale zároveň nenásilně. Už jen botník, který vám padne okamžitě do oka, musíte obdivovat.

Herečka, i když má partnera až v Mostě, ráda vaří. Jen její současná kuchyňka je menší. „Moc jsem toho tady nenavařila. Většinou není pro koho. Častěji já jezdím za partnerem, ale když už tu je, ráda chystám snídaně,“ směje se Bára, která se chytila i na divadelní scéně.

Co je ale obdivuhodné kromě botníku, je její obrovská šatna spojená s ložnicí. Hory oblečení by unosilo několik žen, Bára si ale občas stěžuje, že nemá co na sebe. „Jsem prostě normální ženská, která si své nakupování musí nějak obhájit,“ prozradila nám se smíchem.

A její ložnice vypadá jako pro panenky. Velká bílá postel s nebesy, plyšový medvěd, polštáře, kam se podíváš. „Kdybych si to ale navrhovala dnes, asi bych zvolila jiný design, tohle vypadá jako pro holčičky, ale spí se tu dobře,“ rozpovídala se o své hříšné ložnici.

Můj partner už tady taky občas přespal. Nemůžeme se nabažit sami sebe. To víte, je to na začátku a jsme zamilovaní. Já doufám, že je to ten pravý, vypadá to, že jsem konečně našla toho, s kým chci strávit celý život,“ básnila o milenci.

Společné bydlení zatím není na pořadu dne, stejně jako děti. Ale hnízdečko lásky si Mottlová pořádně opečovává, kdyby náhodou chtěl partner přijet, aby tam pro něj vše bylo připraveno.