Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Nové cyklostezky mají být do prázdnin hotové

I v horkých dnech pokračují práce na stavbě cyklostezek a opravě chodníků podél Jičínské ulice a mezi náměstím Míru a Sborem českých bratří. Obě stavby, které mají skončit do letních prázdnin, si v úterý přijeli prohlédnout náměstek primátora Jiří Bouška, radní Miloslav Neuman a vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství Josef Macoun.
Nová cyklostezka je placena z dotací
Nová cyklostezka je placena z dotací
 

 
 
Cyklostezka vedoucí parčíkem u Sboru českých bratří se již zřetelně rýsuje. Mnohem více práce je nyní na stavbě v blízkosti náměstí Míru. Připravuje se zde nové řešení přechodu pro chodce a jeho navázání na cyklostezku na obou stranách. Zatímco stavbu cyklostezky zajišťuje společnost H-Intes, souběžně zde Správa komunikací zajišťuje opravu navazující části chodníku nad kruhovým objezdem.
Stavba cyklostezky podél Jičínské ulice, která začala již loni u dálnice D 10 a nyní pomalu dosahuje až k ulici Na Celně, se také postupně dostává do finální fáze. Práce je zde ovšem ještě mnoho a rozkopané a nově budované chodníky s cyklostezkou jsou v poměrně dlouhém úseku.
Po dokončení obou cyklostezek bude mezi Sborem českých bratří a dálnicí D 10 zbývat dokončit do budoucna pouze úsek přes náměstí Republiky a podél soudu.
Cyklostezky staví město s pomocí evropských dotací .
 

Cyklostezka z náměstí Míru ke Sboru českých bratří

 

Cyklostezka Jičínská ulice

Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 4.6.2019 / 4.6.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 1791
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém