Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli

Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pokud dostane možnost, tak nového Supermana jednoho krásného dne nakonec natočí.

Matthew Vaughn jakožto producent propaguje Rocketmana, ale novináři se jej při té příležitosti ptají i na jeho režisérské projekty. Před pár dny jsme se tímhle způsobem obrátili ke třetímu Kingsmanovi, teď se Vaughn pro změnu rozpovídal o Supermanovi, kterého před lety mohl točit.

Spolu se svým parťákem Markem Millarem (komiksový autor Kick-Asse, Kingsmana nebo řady zásadních příběhů ve světě Marvelu) DC Films navrhli v roce 2008 trilogii filmů, která měla být masivní, optimistická a plná naděje. První film se měl odehrávat skoro celý na Kryptonu, ještě před jeho zkázou a měl se soustředit na Supermanova otce Jor-Ela. Příběh by se hodně odlišoval od toho, jak jej známe z komiksů a filmů, protože Kal-El by se na Zemi nedostal jako miminko – vyrostl by na Kryptonu. Na Zemi by se dostal až jako dospělý člověk a teprve potom by se musel rozhodovat, kterému ze dvou světů dá přednost. Studio Warner tenkrát návrh trilogie zamítlo a místo toho vznikl Muž z Oceli Zacka Snydera.

Později se Vaughn pokusil nápady z původní trilogie přenést do nového projektu, když jej Warner před časem oslovil s nabídkou natočit Muže z oceli 2. Jenže projekt byl podle Matthewa zrušený a zdá se, že studio opravdu nepočítá s tím, že by do budoucna ještě točilo supermanovské filmy s Henrym Cavillem v hlavní roli. Režisér nicméně připouští, že kdyby mu studio do budoucna nabídlo možnost přeci jen natočit nového Supermana, asi by nedokázal říct ne. V nejbližší době to ale určitě nebude, vzhledem k tomu, že Vaughn dokončuje spin-off Kingsmana a hned potom by měl točit Kingsmana 3.

Zdroj: Polygon

Galerie: 7

Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu Superman: Režisér Kingsmana či Kick-Asse chystal hodně jinou trilogii muže z oceli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest