Real hlásí posilu z Bundesligy za 70 milionů eur!

Real hlásí posilu z Bundesligy za 70 milionů eur!

Real Madrid hlásí další posilu! Španělský velkoklub v úterý potvrdil, že se mu podařilo dotáhnout příchod Luky Joviče z německého Frankfurtu, o kterém se v posledních týdnech hojně spekulovalo. Podle goal.com by měl bílý balet za mladého útočníka zaplatit 70 milionů eur.

Jovičovi zbývá už pouze absolvovat zdravotní prohlídku a může se těšit na vysněné angažmá v Madridu. Tam se od něj budou čekat góly a to po dobu příštích šesti let. Právě na tak dlouho si gigant služby jedenadvacetiletého srbského střelce pojistil.

V Eintrachtu působil Jovič od roku 2017, když přišel z portugalské Benfiky Lisabon. Přitom ještě nedávno byl v německém celku pouze na hostování, než na něj Frankfurt uplatnil opci. To už ale bylo takřka jasné, že ho v létě velmi výhodně prodá. Kromě Realu se o něj totiž zajímala celá řada dalších klubů.

V Bundeslize na sebe upoutal pozornost vynikajícími výkony a stejně dobře si vedl i v Evropské lize, kde pomohl Frankfurtu až do semifinále. V něm sice byla nad síly Němců londýnská Chelsea, Jovič se však v obou zápasech dokázal střelecky prosadit a o postupujícím musely nakonec rozhodovat až pokutové kopy.