Spouštíme další ročník Trainee programu pro VŠ studenty IT

4. června 2019

Trainee programu pro junior programátory se věnujeme již od září 2015. Letos se můžou zapojit studenti v Praze, v Brně a ve Zlíně. Jak v Seznamu Trainee program probíhá? A co vás čeká?

Nově se studenti mohou rozvíjet nejen v našich produktových týmech, ale i týmech provozního vývoje. Ten zastřešuje naše interní systémy – od intranetu po systémy pro správu linuxových serverů.

Během jednoho roku v rámci Trainee programu u nás získáte dovednosti a zkušenosti z různých programovacích jazyků a technologií. Při studiu si můžete vyzkoušet, jaké to je pracovat na reálných projektech. Navíc můžete absolvovat školení připravená pro naše zaměstnance. Vaši práci uvidí uživatelé Seznamu, nebo ji budeme používat my, Seznamáci.

Po dobu Trainee programu u nás dostanete dohodu o pracovní činnosti. Pokud se vám u nás bude líbit, můžeme se domluvit na pokračování spolupráce v pracovním poměru.

Je to pro vás výzva? Tak si nenechte ujít další Trainee program a ukažte nám, co ve vás je. Stačí kliknout sem a přihlásit se.

Nikola Drábková a Hana Bartošová

HR oddělení

Sdílet na sítích