Moje sladké tajemství

Tají vztah na dálku s cizincem?

Sen o velké rodině se hvězdě seriálu Modrý kód Evě Burešové (25) rozplynul už krátce po narození syna Nathaniela (1), ovšem vzdát se fungujícího vztahu nechce. Před časem se totiž informovala na sociálních sítích, jaké to je pro matky, které se rozešly s otcem společného dítěte, žít ve vztahu s jiným mužem.

Zanedlouho potom Eva přiznala, že se skutečně s někým schází a pouze si tak asi u jiných maminek ověřovala, jaké mají zkušenosti. Znovu prosí o rady Podobný průzkum ovšem udělala nedávno znovu. Hledala totiž maminky, které se po rozchodu samy rozhodly, že budou žít v jiné zemi, a jmenovala Španělsko, Anglii, Norsko, či dokonce Ameriku.

Možná ale plánuje stěhování do oblíbené Itálie, v níž má část své rodiny a také se spekuluje o tom, že tam během zimy, kterou tam se synem strávila, někoho poznala, a proto ji to tam tolik táhne. Muže snů ne a ne najít Trochu to potvrzuje i její názor na české muže, které tak trochu hází do jednoho pytle.

„Když jdu na nějakou schůzku a bavím se s muži, připadají mi strašně směšní,“ svěřila se Burešová, která si prý momentálně užívá to, že není po letech v žádném vážném vztahu. Může se tak věnovat synovi a nemusí si prý brát na spaní sexy prádélko, ale jen tričko.

Třeba ale na ni právě v Itálii čeká muž, kvůli kterému je ochotna toto tvrzení změnit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden