InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Béčko Táborska se rozloučilo s nepovedenou sezonou prohrou

Leoš Vozihnoj (vpravo) střílí poslední branku Táborska B v letošní sezoně. V 63. minutě snížil na nadějných 2:3. V závěrečných minutách ale svěřenci trenéra Kamila Tobiáše o naději přišli. Inkasovali další dvě branky a prohráli s Tachovem 2:5. , Autor: Josef Janda

Leoš Vozihnoj (vpravo) střílí poslední branku Táborska B v letošní sezoně. V 63. minutě snížil na nadějných 2:3. V závěrečných minutách ale svěřenci trenéra Kamila Tobiáše o naději přišli. Inkasovali další dvě branky a prohráli s Tachovem 2:5.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ – Fotbalisté Táborska B předehráli zápas posledního 30. kola letošního divizního ročníku ve středu 5. června. Na Soukeník přijel Tachov a nadělil domácímu souboru bůra, přestože modrobílí vstoupili do zápasu velmi dobře. Po dvaceti minutách se ujali vedení a více než půl hodiny byli lepším týmem. Zkrat v závěru poločasu a tři inkasované branky během šesti minut skóre rázně otočily. Táborsko se ve druhé půli nevzdalo ani za stavu 1:3 a Vozihnojem snížilo na jednobrankový rozdíl. Podobně jako v utkání s Dobříší nevyšla Táborsku poslední desetiminutovka. Inkasovalo v ní opět dvě branky a rozloučilo se porážkou 2:5. Tachovský Patrik Vyleta se ukázal čtyřmi góly. Béčko Táborska tak v jarní části sezony nevyhrálo za tři body jediné utkání a skončilo s 20 body poslední.

 

FC MAS Táborsko B – FK Tachov 2:5 (1:3), branky: 20. Bryanta, 63. Vozihnoj – 39., 44., 45. a 84. Vyleta, 82. Faber, rozhodčí Tesař – Matyš, Hrkal, ŽK (1-0): 22. Mikuláštík, 80 diváků.

Táborsko B: Novák – Rytíř, Kmeťo, Štefl, Kubec (76. Mischnik), Bryanta, Mikuláštík (84. Brabec), Vozihnoj, Radosta, Větrovský, Klusák.

Tachov: Valeš – Bydžovský, Habart, Braun, Nemeš (84. Sloup), Vyleta, R. Skopový, Ruda (68. Faber), M. Skopový, Folejtar (82. Mráz), Vaďura

V tištěných novinách okomentuje utkání trenér Táborska B Kamil Tobiáš. Proč Táborsko ztratilo vedení? Co se stalo s týmem v závěru poločasu, kdy inkasoval tři branky? Jak hodnotí trenér Tobiáš druhou půli?

Střelec poslední letošní branky Táborska Leoš Vozihnoj se zamyslí nad příčinami porážky a rozpovídá se o nepovedeném závěru utkání.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Takže asi špatnej oddíl..... hráči bída, trenéři bída výsledky naprostá bída.Zbývá ukončit činnost v zájmu všech????

    Vloženo 6.6.2019 15:06:38

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace