Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Univerzita 3. věku slavnostně ukončila akademický rok

Mladoboleslavská univerzita 3. věku a volného času seniorů ve středu 5. června slavnostně zakončila již šestnáctý akademický rok. Slavnost začala za slunečného počasí tradičně v Havelském parku u hrobu tzv. Latinské babičky, patronky studentů úvodním slovem člena akademické rady Václava Petříčka. Slavnostní ceremoniál, při němž posluchači univerzity převzali ocenění za své studium, následoval přímo v kostele sv. Havla. Podpisem do kroniky a převzetím diplomů a osvědčení tak skončil další akademický rok. Letošní ceremoniál obohatilo hudební vystoupení se zpěvákem Liborem Novákem.
Slavnostní akt v kostele sv. Havla. Foto Zdeněk Kolín
Slavnostní akt v kostele sv. Havla. Foto Zdeněk Kolín
 

 
 

Absolventy univerzity také pozdravil rektor univerzity a náměstek primátora Daniel Marek, který jim popřál k úspěšnému studiu a vyjádřil přesvědčení, že i tento akademický rok jim přinesl řadu nových poznatků a zážitků.
Bližší informace se dozvíte v sídle společnosti Služby a školení MB v ulici Václava Klementa 601, na telefonu 326 334 547 a na webových stránkách www.sskolemb.cz.
Mladoboleslavská univerzita 3. věku a volného času seniorů (MBU3V) byla založena roku 2003. Zvláštností této instituce je, že není součástí některé z vysokých škol, ale její existenci za podpory statutárního města Mladá Boleslav a studentů samotných zajišťuje společnost Služby a školení MB.

 

Zakončení akademického roku univerzity 3. věku - foto Zdeněk Kolín

 
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 5.6.2019 / 5.6.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 2014
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém