bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

20 minut po narození se dítko ocitlo ve Stanley Cupu. NHL má nový rekord

6. června 2019, 10:00

Tomáš Zatloukal

Mít fotku se Stanley Cupem? Spousta fanoušků vyhlíží takovou chvíli dlouhé roky. Čekají, až stříbrný pohár vyhraje rodák z jejich města, státu či země a poté v nekonečné frontě vyhlíží ten úžasný, nezapomenutelný okamžik. Ann Marie Vancilová si tu svou chvilku jistě pamatovat nebude.

Novorozeně bylo na světě pouhých 20 minut, když jej v úterý v st.louiské nemocnici Mercy usadili do Stanley Cupu.

Nikdo mladší nikdy v slavné trofeji neseděl, předchozí rekord z roku 2010 se posunul o 77 minut.

Ann Marie se narodila dvěma oddaným fanouškům Blues, Clark hokej miluje a sám ho alespoň na kolečkových bruslích hrává, Beth zase odmala jezdila i na tréninky hokejistů s modrou notou ve znaku.

Vancilovi přišli k fotce se Stanley Cupem vlastně náhodou. Věděli sice, že hokejový grál bude v úterý v nemocnici, nicméně Ann Marie měla přijít na svět až obědě, příliš pozdě na pořízení fotky. Narodila se ale o tři a půl dříve a vše se stihlo.

 

 

 

"Když za námi přišli a zeptali se, jestli svolíme, aby Ann Marie posadili do Stanley Cupu, říct "ne" pro nás nepřipadalo v úvahu," povídala Beth. "Chtěla jsem ale, aby se holou kůži poháru nedotkla," řekla pro NHL.com.

Z pověrčivosti.

Vancilovi se báli, aby neodváli trofej od Blues. St.louiští hokejisté se po vyhraném finále Západní konference nedotkli Clarence S. Campbell Bowl, a tak se čerství rodiče drželi stejného postupu. "Je to o tom nebrat si odměnu dříve, než si ji vysloužíte," vysvětlil Clark.

S těhotnou manželkou v pondělí sledoval v nemocnici na televizní obrazovce, jak Bluesmani vyrovnali finálovou sérii, která ve čtvrtek pokračuje pátým zápasem na ledě bostonských Bruins.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.