Větrovky z padákoviny designéra Pavla Berkyho se stávají hitem

Tagy:  Pavel Berky, Berky, větrovka, padákovina, větrovky z padákoviny

Sponzorované odkazy:

Větrovky z padákoviny designéra Pavla Berkyho se stávají hitem

Slyšeli jste už o větrovkách z padákoviny, které navrhuje a šije známý Česko-slovenský módní návrhář Pavel Berky? Letos se staly hitem a pokud vás láká pořídit si designérský kousek za přijatelnou cenu, který užijete od jara až do podzimu, pak by mohla být větrovka to pravé i pro vás.

Zrodil se nápad využít starý zapomenutý materiál

Pavel rád experimentuje a kromě noblesních rób a extravagantních fashion kousků tvoří nositelné ležérní oblečení se sportovními prvky. Přesně taková je větrovka z vyřazené armádní padákoviny, která od 80. let čekala na své znovuobjevení. Materiály se zajímavou historií Pavla inspirují a jemňoučká, poddajná, lehce průsvitná padákovina byla tím pravým pro vytvoření krátké i dlouhé verze větrovky, která se stala nejprodávanějším produktem eshopu Pavla Berkyho.

Větrovka z padákoviny Pavla Berkyho, foto: Pavelberky.comVětrovka z padákoviny Pavla Berkyho, foto: Pavelberky.com

Větrovka k džínám i přes šaty

Větrovky z padákoviny mají oversize střih a jsou unisexové. Díky stahování v pase se dají různě stylovat a přizpůsobit postavě. Rukávy jsou zakončené dlouhými bavlněnými návleky, které lze ohrnout tak, aby hezky seděly. Díky tomu si každý upraví větrovku tak, aby se mu dobře nosila. Dlouhá větrovka slouží jako lehoučký kabátek, zatímco krátká větrovka nahradí lehkou bundu a tím, že neprofoukne, se hodí i do chladnějšího počasí.

Velkou výhodou je její skladnost, díky čemuž se snadno vejde do každé kabelky a skvěle se hodí na cestování.

Větrovka je momentálně dostupná v několika barevných variantách a Pavel pracuje i na dalších. Navíc téměř každý měsíc představuje limitovanou verzi větrovky, kterou ušije pouze jednu jedinou a jedná se tedy o originál, který nebude mít nikdo jiný.

Černá dlouhá větrovka z padákoviny, foto: Pavelberky.comČerná dlouhá větrovka z padákoviny, foto: Pavelberky.com

Designový budget-friendly kousek

Již dávno neplatí, že designérské oblečení je nenositelné a velmi drahé. Naopak čím dál více designérů tvoří pro lidi a podporuje udržitelnost. Větrovky z padákoviny patří k cenově dostupným módním kouskům a pořídit si je můžete za 5000 až 6000 Kč.

Článek Větrovky z padákoviny designéra Pavla Berkyho se stávají hitem byl publikován 6. června 2019 v 23.30 v rubrice Sportovní oblečení, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...