InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zkuste karnevalovou sambu a klidně sami. Na Latino festu v Táboře

TÁBOR - V sobotu 8. června pořádá taneční klubu 6dance další ročník Latino festivalu. Nabízí taneční lekce s populárními lektory ve Studiu Grand a na Střelnici. Večer si pak všichni latinské rytmy mohou zopakovat na taneční párty s živou hudbou Mezcla orquestra a letními drinky na zahradě Střelnice. Víc už napoví duše celé akce, taneční mistrová Hana Stehlíková.

 

Jsou taneční lekce určeny jen pro páry nebo i pro jednotlivce?

Tak třeba lekce karnevalové samby, kterou v 15 hodin v Grandu povede Jesus Escobar Castillo, je vyloženě pro single tanečníky. Je to neformální, každý si to může zkusit, začínají i starší lidé. O hodinu dřív se tančí chacha, taky single, dopoledne od 10.30 bachata a v půl dvanácté salsa. Ostatní lekce jsou pro páry a i lekce na Střelnici, kde Honza Dvořák bude od 13 hodin učit bachatango, tedy argentinské tango, je určena pro páry. Pro jednotlivce jsou na Střelnici od dvou salsa bachata a od čtyř dominican bachata. Kromě dvou zmíněných lektorů přijede i Adéla Janušová. Začínáme v Grandu v 9.30.

Je večerní party na zahradě Střelnice jen pro účastníky lekcí nebo může přijít kdokoliv?

Zván je každý. Budou tam účastníci našich lekcí, já doufám, že i účastníci Kamba festivalu, který na Střelnici od 7. do 9. června probíhá a nabízí letos sérii přednášek a workshopů na téma duševní rovnováhy a zdraví, a přijít může samozřejmě kdokoliv z veřejnosti.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace