Můj kousek štěstí

Anna Polívková: Zůstane zoufalá bez dítěte?

Herečka Anna Polívková (40) dosud nemá svoji rodinu, dokonce momentálně ani není jasné, jak to má s partnerem. Všechny šokovaly nedávné zprávy, že se měla s přítelem, tanečníkem Michalem Kurtišem (29) údajně rozejít.

Prý s ním nebyla už na Vánoce. Posléze ale Kurtiš dorazil na její narozeninovou oslavu. Ovšem ruku na srdce – příliš zamilovaně zdrovna nevypadali. Nejprve mnohé přivedlo do rozpaků, když na Českého lva pro Polívkovou přijel nikoli přítel, ale její kamarád, s nímž následně odjela na párty.

Kurtiš tam pak dorazil se z požděním ve viditelně opilém tavu, a to po boku jakési blondýnky. Dvojice se sice objala, ale potom si šel zas každý po svém a Polívková do sebe házela panáky opět s kamarádem.

Muže samozřejmě může vyměnit téměř kdykoli, horší je to ale s otěhotněním. Letos už završila "kulatou" čtyřicítku, takže biologické hodinky jí bijí na poplach. Jiné bezdětné ženy v jejím věku už panikaří a mnohdy otěhotní s prvním, který se namane, jen aby se ještě mohly stát matkou.

To ale není případ Polívkové... Že by se herečka chctěla usadit a založit rodinu, to prostě nevypadá. Na potomky nemá ani pomyšlení. Když přijde na téma děti, vždy si z toho udělá legraci. Prý její synovci fungují jako silná antikoncepce.

„Nechci to rozhodovat za osud, ale je pravda, že mám malé sourozence a mám dva malé synovce. A docela to funguje proti tikání biologických hodin. Být sestra nebo teta je ale výborná role. Protože oni mě zbožňují, já je nemusím vychovávat a rozdivočelé je vždycky vrátím rodičům a jdu si na večírek,“ řekla k tomu.

Otázkou je, jestli jednou herečka nebude litovat, že si mateřství nechala projít mezi prsty. Že vyměnila teplo vlastní rodiny za alkoholové dýchánky. Zatímco její kamarádi budou obklopeni rodinou a budou se radovat z vnoučat, ona zůstane opuštěná.

Snad ale herečka ví, co dělá a na druhou stranu nebude první ani poslední celebritou, která neměla děti. Navíc ještě není všem dnům konec. Třeba jednoho dne překvapí na ulici s kočárkem... .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden