QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

KVB Games jsou tady! Velká sportovní klání budou v režii slavných garantů

07.06.2019 12:56

Sportovní hala města Plzně bude o nadcházejícím víkendu hostit velká klání malých sportovců pod vedením slavných garantů. Chybět nebude například Pavel Horváth nebo Karel Nocar...

kvb

Pod patronací známých sportovních osobností budou děti pilovat své dovednosti hned v pěti sportech: hokeji, fotbalu, házené, volejbalu a v bojových sportech. Garanty hokejové sekce jsou Martin Výborný, Tomáš Kubalík a Daniel Boháč, u fotbalu je to Pavel Horváth, u házené Karel Nocar, u volejbalu David Konečný a bojových sportů se ujal Jaroslav Hodina, reprezentační trenér Muay Thai.

„Šedesát dětí bude různě rozděleno do 5 skupin po 12 dětech.  Na každém stanovišti bude v dopoledním bloku probíhat zhruba půlhodinový specializovaný trénink, kde se budou učit  základní dovednosti daného sportu a projdou si každým stanovištěm. Následovat bude oběd, odpočinek a také autogramiáda garantů. Odpoledne se pak odehrají turnaje v daných sportech a každá skupina si opět projde všechny sporty," přiblížil průběh akce za organizátory Martin Výborný z KVB Sport. Na závěr akce čeká děti protažení a uvolnění svalů lektorkou jógy, chybět ovšem nebude ani vyhlášení nejlepší skupiny v turnaji.

Za KVB Games stojí sportovní akademie KVB Sport, která vznikla zhruba před pěti lety. U jejího zrodu stáli právě hokejisté Martin Výborný, Tomáš Kubalík a Dominik Boháč. "Postupně přibývají další sportovci, kteří se rádi podělí s nastupující generací  o své zkušenosti  a znalosti, které během své kariéry nabyli, či stále nabývají  v oblasti sportu. Tréninky máme složené tak, aby to děti bavilo a zároveň zlepšovalo. Snažíme se dětem ukázat cestu, která je může provázet celým životem. To je radost z pohybu. Nemusí se z něho stát profesionální sportovec, ale důležité pro nás je vzbudit vášeň k pohybu,“ dodává Martin Výborný.

kvb games

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24