Vykradli vilu lékaře slavných! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vykradli vilu lékaře slavných!

Vila se stala obětí útoku zlodějů.
Vila se stala obětí útoku zlodějů. (Foto Aha! – Robert Klejch, David Malík, Alexandr Malachovský, Reflex)

V domě lékaře, který operoval hned tři české prezidenty, úřadovali lapkové. Přednosta ortopedické kliniky Nemocnice Na Bulovce, prof. MUDr. Pavel Dungl (71), se ocitl v hledáčku neznámých pobertů. 

Podle očitých svědků se do vily v pražském Braníku zloději vloupali počátkem června. „Můžu potvrdit, že se případem vloupání zabýváme,“ potvrdil deníku Aha! policejní mluvčí Jan Daněk. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování ale nebudeme poskytovat žádné bližší informace,“ dodal mluvčí. Sám pan profesor je z nechutné zlodějny hodně vytočený. Přišel údajně o věci v hodnotě statisíců korun. „Nebudu o tom mluvit,“ odvětil na dotaz Aha! do telefonu. Je vidět, že ho nenechavé ruce lupičů pěkně rozčílily. A to slavil jen pár týdnů před smutným incidentem narozeniny. 

Měnil kyčel i Kodetovi
Vyhlášený a vyhledávaný ortoped vyřešil zlomeninu krčku u Václava Havla (†75), který nemohl mít anestezii. Vášnivému lyžaři a tenistovi Václavu Klausovi (77) operoval kyčelní kloub. Exprezident si tak nemusí nic ze svých zálib odpírat. A současnému prezidentovi Miloši Zemanovi (74) se postaral o pakloub první záprstní kosti v palci, aby mohl vůbec obout boty. Profesor Dungl operoval kyčel také herci Jiřímu Kodetovi (†67).Dokonce dělal i reoperaci, když si hvězda filmu Pelíšky přes přísný zákaz přehodila nonšalantně nohu přes nohu a kloub vypadl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.