Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Lovkyně vzácných tvorů šokuje: Žirafa chutnala výborně a mám z ní pouzdro na flintu i polštáře!

Autor: yks - 
9. června 2019
05:15

Američanka Tess Thompsonová Talleyová (38) loví ve velkém a ráda. S kořistí, například se vzácným samcem černé žirafy, se s oblibou vystavuje na sociálních sítích. Z výčitek ani výhrůžek milovníků přírody si nic nedělá. „Jsem pyšná na ten úlovek, mám z něj krásné pouzdro na flintu,“ prohlašuje.

Američanka, jíž vyhrožovali kvůli žirafě, kterou zastřelila v Jihoafrické republice, nemá žádné výčitky. Naopak Tess Thompsonová Talleyová (38) hrdě obhajuje lov i pózování se zabitými zvířaty, které jí získalo tolik nepřátel.

„Ta zvířata jsou tam kvůli nim, abychom se na nich živili, abychom je jedli!“ brání se. Vášnivá lovkyně se své zálibě věnuje v domovské Odesse v Texasu a v maskovacím obleku se stává postrachem místní zvěře. 

Ráda ovšem zavítá také do exotické Afriky, kde loví žirafy a další velké savce. Nemá prý kvůli tomu žádné výčitky, jak prozradila v rozhovoru pro televizi CBS. „Byla výborná!“ konstatovala na konto velké žirafy, kterou zastřelila a ze které si nechala zhotovit pouzdro na pušku. 

„Tohle je část černé žirafy, kterou jsem zastřelila. Něco, co můžu mít s sebou na svých loveckých výpravách,“ nechala se slyšet. Doplnila, že si nechala zhotovit dekorativní polštáře. „Všem se náramně líbí,“ dodala.

Z kritických  komentářů veřejnosti ani celebrit si nic nedělá. „Využívají to kvůli své slávě, nemyslím si, že by na nich záleželo,“ prohlašuje Talleyová.

y1xcvbnm ( 9. června 2019 10:34 )

já si myslím že na to doplatí, najde se nějaký ochránce přírody a bude vyřešeno, taková mrcha se jen tak nevidí , ještě se tím chlubí, musí snad mít nějaké povolení a ta jí dává kdo???

vasek711 ( 9. června 2019 10:04 )

co ji ta zirafa udelala ze musela umrit? at jede nebo leti treba do Syrie odstranit par teroristu kdyz tak rada strili.... na to ale musis vlastnit mezi nohama koule misto kundicky.

bullshit ( 9. června 2019 10:02 )

To samé u herce ze seriálu Most. Má exekuce na míč a nic nesplácí protože čeká až našetří a splatí vše najednou. Tak to mně fakt dostalo.
Měla by to být výzva pro exekutory a FÚ, peníze zřejmě tedy někam odklání, neb účty by měl mít odstavené.
Jinak k té krávě co zabijí zvířata v Africe. Blahobyt vytváří tato individua ve velkém a USA jsou tím docela provařená. Je to prostě *** a přispěl bych na jeden náboj na ní osobně.

tulipan ( 9. června 2019 09:49 )

je to pí.a i na ní dojde bude to nečekaný ale dojde!!

Desterz ( 9. června 2019 09:34 )

No hurá, pod krvelačnou lovkyní není diskuze zakázána, jako pod článkem "Děti bez dozoru...", který se nás ovšem týká mnohem víc, než nějaké žirafy v Africe. Ale Plesk je moudrý a ví, co si může dovolit a kdy naopak má národu zavřít jeho nechutně pravdomluvnou hu- ehm ústa.

Zobrazit celou diskusi