Ve znamení ženskosti

Ve znamení ženskosti

10. června 2019, Nová kolekce, módní návrhářka, Kateřina Geislerová, kolekce jaro a léto 2019, dámská móda

Sponzorované odkazy

Nová kolekce módní návrhářky Kateřiny Geislerové má hravou formu lehkosti a přirozené elegance, která vyzdvihuje ženskost.

Úspěšná módní návrhářka Kateřina Geislerová vytváří své modely přímo na figurínách, přičemž vždy dbá na to, aby každý model jedinečně kopíroval a ve svých liniích vyzdvihoval ženské křivky.

Kolekce pro jaro a léto 2019

Tato kolekce tak má ryze ženský nádech, barevnou hravost a eleganci s jakousi noblesou. Všechny střihy, vzory látek i výběr zářivých barev vypovídají o celkovém pojetí a náladě kolekce, v níž se promítá radost, lehkost a pohodlí. Výrazné barvy a zajímavé pestrobarevné kombinace se v kolekci jemně prolínají s přirozenými tóny, které mají lehkost a glanc. Jemnost doplňují syté barvy, jako je ohnivá červená, nebo nebesky modrá a její nuance.

Také hra modré jakoby mezi oblohou a mořem nebo krásně nevinná bílá se odráží v modelech nové kolekce návrhářky. Najdete v ní splývavé kalhoty, volné košile a hedvábné šaty. Vysoký nádech ženskosti definují krajka a její elegantní i romantické formy.

Inspirace ze života

Kateřina Geislerové inspiraci pro každou kolekci nachází v každodennosti. V obyčejném lidském životě každého dne – na ulici, na nákupech, v dopravě, doma, v kině, nebo u kávy v kavárně.

Módní návrhářka de facto pořád kdekoli a kdykoli sbírá inspiraci na své kousky tím, že se dívá se na svět kolem sebe. Pozoruje detaily, kompozice, intuitivně vnímá nálady, souhry či nelad barev.

Své modely také nosí, aby si ověřila, zda jsou nositelné a přinesou ženám radost. A to jak na českém, tak na francouzském trhu, což jsou destinace kam její modely nejvíce směřují. Jak sama Kateřina říká: „Neaspiruji na to, aby mé modely byly vystavovány v muzeích. Přeji si, aby byly s radostí nošeny."

Její kousky jsou k mání v Showroomu Kateřina Geislerová, V Kotcích 2, Praha 1, Uhelný Trh.

Zdroj foto: Kateřina Geislerová

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu