10. června 2019 • 05:57

Urazili v St. Louis štěstěnu? Z novin předčasně unikl oslavný text

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neděle mohla být z hokejového hlediska ve městě St. Louis tím nejúspěšnějším dnem v historii. Domácí Blues totiž vedli ve finále Stanley Cupu nad Boston Bruins 3:2 na zápasy a poprvé mohli být vítězem NHL. Jenže to nevyšlo a po porážce 1:5 bude nutné jít do sedmého zápasu. Jedna nepříjemnost se navíc povedla deníku St. Louis Post-Dispatch, který nechtěně na svých webových stránkách zveřejnil gratulace Blues jako šampionům. A to včetně poděkování od prezidenta týmu Toma Stillmana.



Připravit si vítězné fragmenty dopředu není ve světě sportu nic neobvyklého. Jakmile jsou například korunováni noví vítězové Stanley Cupu, okamžitě mají na hlavě kšiltovky, které poukazují na triumf starý sotva pár minut. Jak se něco takového dělá například v sedmém zápase, kde mohou vyhrát oba týmy? Samozřejmě jsou připraveny dvě varianty.

Dopředu se připravili také v jediném deníku, který se ve městě St. Louis vydává. Jenže tentokrát to nevyšlo podle představ a Post-Dispatch na jedné ze svých digitálních platforem uniklo něco, co nemělo.

Šlo o děkovný dopis pro tým, fanoušky a celé město od prezidenta mužstva Toma Stillmana, či velkou stránku s nápisem "Gratulujeme našim šampionům St. Louis Blues".

Chyba byla brzy zaznamenána a na sociální síti se začala objevovat vysvětlení. „Omlouváme se, několik maličkostí nám předčasně uniklo. Doufáme, že se o tyto zprávy budeme s vámi moci brzy podělit,“ stálo na Twitteru St.Louis Post-Dispatch.

Fanoušci nicméně tento přešlap moc lehce nenesli, a ještě, než jejich tým šestý zápas prohrál, začali mluvit o možném prokletí.

Potvrdí se ve středu, nebo půjde jen o úsměvnou historku?

VIDEO: Sestřih utkání St. Louis - Boston

Screeny z uniklých materiálů se objevily na fanouškovském Twitteru, ten si ale rychle profil zamkl
Screeny z uniklých materiálů se objevily na fanouškovském Twitteru, ten si ale rychle profil zamkl

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud