ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 10. června 2019 07:00

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník (Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

Teroristka – Černá komedie o Marii, učitelce v důchodu, která říká, že už si nechce připadat jako kráva.

Komedie Teroristka je příběhem učitelky v důchodu, která celý život učila žáky, že základem všeho je slušnost a násilí nic neřeší. Jenže zjistí, že přesně na to gauneři spoléhají. „Učitelky v důchodu přece nestřílejí lidi,“ říká darebák. „Právě. Ale teď už si tím nikdy nebude jistý,“ odpoví mu paní, než odjistí zbraň.

Hlavní hrdinkou černé komedie Teroristka je Marie (Iva Janžurová), učitelka na penzi, která si jednou řekne, že už si nechce připadat jako kráva. Když jí proti arogantnímu strůjci lokálního zla (Martin Hofmann) nepomůže ani starostka (Tatiana Vilhelmová), sežene si zbraň a rozhodne se udělat to, co většinu z nás občas napadne, ale hned tu myšlenku rozumně zapudíme. Brzy však zjistí, že stejně, jako je vražda složitá morálně, je nesnadná i prakticky – přesto, že jí bývalý žák, momentálně v podmínce (Pavel Liška), dává cenné životní rady: „Kriminalita jenom vypadá jednoduše, paní učitelko, ale pak se dycky něco posere.“

ÚTERÝ:

Ženy v běhu – Komedie o ženách, které se nebojí vyběhnout štěstí naproti

Věra (Zlata Adamovská) prožila s Jindřichem báječný život a je pevně rozhodnutá splnit jeho poslední přání – zaběhnout maraton! Emancipovaná a rázná matka tří dcer v tom nevidí žádný problém. Prostě si trasu rozdělí na čtyři díly a zdolají těch více než 42 kilometrů jako rodinná štafeta. Žádná z nich sice dosud neuběhla ani metr, ale do startu přece zbývají tři měsíce a trenér Vojta (Vladimír Polívka) připravil skvělý kondiční plán. Stačí jen začít.

STŘEDA:

Psí poslání 2 – Některá přátelství jsou věčná.

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit.

Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku.

Avengers: Endgame – Strhující finále filmů Avengers studia Marvel

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder.

ČTVRTEK:

Muži v černém: Globální hrozba – Svět se sám nezachrání. Přichází pokračování slavné fantastické rodinné komedie.

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém.

PÁTEK:

X-Men: Dark Phoenix – X- Meni čelí nejhroznějšímu a nejsilnějšímu nepříteli, který pochází z jejich vlastních řad.

X- Meni čelí nejhroznějšímu a nejsilnějšímu nepříteli: Jean Grey, která pochází z jejich vlastních řad. Během vesmírné záchranné mise Jean téměř zemře, ale když se vrátí domů, zjistí, že ji neznámá vesmírná síla udělala silnější, ale zároveň mnohem nestabilnější. Zrodila se Dark Phoenix.

Když skupina X-Menů vyrazí na celkem rutinní záchrannou misi na oběžné dráze k ohrožené posádce raketoplánu, zdá se, že mají vše pod kontrolou a operace probíhá zdárně. Ale zdání klame. Jean Grey (Sophie Turner) je zasažena neznámou a smrtící kosmickou silou, která ji promění v jednoho z nejsilnějších mutantů. I s podporou ostatních X-Menů Jean zápasí nejen se svou nově nabitou a nestabilní silou, ale i se svými osobními démony.

SOBOTA:

Pokémon Detektiv Pikachu – Svět Pokémonů ožívá!

Historicky první hraný film o Pokémonech s názvem POKÉMON: Detektiv Pikachu vychází z fenoménu Pokémon – jedné z nejpopulárnějších multigeneračních zábavních značek všech dob.

Fanoušci z celého světa si nyní mohou na stříbrném plátně užít dobrodružství s Pokémonem Pikachu tak, jako ještě nikdy dřív. Pikachu se představí v roli detektiva Pikachu, Pokémona, kterému není rovno. Ve filmu se kromě něj objeví celá plejáda oblíbených postaviček Pokémonů, každá se svými unikátními schopnostmi a povahou.

Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho jedenadvacetiletého syna Tima, aby začal pátral po tom, co se jeho otci stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu – okouzlující a vtipnými poznámkami sršící superslídil. Když Tim a Pikachu zjistí, že jsou výjimečným způsobem předurčeni k vzájemné spolupráci, spojí síly a vrhnou se vstříc vzrušujícímu dobrodružství, aby celé té spletité záhadě přišli na kloub. V neony ozářených ulicích pulzujícího moderního velkoměsta Ryme City, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku v hyper-realistickém světě, společně hledají stopy a setkávají se s pestrou směsicí Pokémonů. Postupně ovšem začnou odkrývat šokující plán, který by mohl zničit stávající mírové soužití a ohrozit celý vesmír Pokémonů.

NEDĚLE:

Aladin – Will Smith jako bombastický džin v novém zpracování slavného příběhu pro celou rodinu.

Aladin je vzrušující příběh o okouzlujícím pouličním zlodějíčkovi Aladinovi, kurážné a cílevědomé princezně Jasmíně a džinovi, který je dost možná klíčem k jejich budoucnosti. Film režíruje Guy Ritchie, který do pohádkového přístavního města Agrabahu vnese svižnou a strhující akci. Na scénáři podle klasického animovaného filmu studia Disney se kromě režiséra Richieho podílel i John August.

Ve snímku Aladin září Will Smith jako bombastický džin, Mena Massoud jako okouzlující zlodějíček Aladin, Noami Scott jako krásná a cílevědomá princezna Jasmína, Marwan Kenzari jako mocný černokněžník Jafar, Navid Negahban jako starostlivý sultán, Nasim Pedrad jako nejlepší kamarádka a spojenkyně princezny Jasmíny Dalia, Billy Magnussen jako krásný, leč arogantní nápadník princ Anders, a Numan Acar jako Hakim, Jafarův pobočník a kapitán palácové stráže. Film produkují Dan Lin a Jonathan Eirich. Výkonnými producenty jsou Marc Platt a Kevin De La Noy. Hudbu složil Alan Menken. Ve snímku uslyšíme nové verze původních písní, které Menken složil a slova k nim napsali Howard Ashman a Tim Rice a dvě nové písně, které rovněž složil Alan Menken a slova k nim napsali textaři Benj Pasek a Justin Paul. Film se natáčel ve studiích v Londýně a na dech beroucích jordánských pouštích. Pohádkovém Agrabahu vdechli život i hlavní kameraman Alan Stewart, vedoucí výroby Gemma Jackson a návrhář kostýmů Michael Wilkinson.

CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:

Autor: (red)



  1. zprávy

    Mobilní aplikace „Slaný“ je ke stažení, stáhněte si jí hned ať vám nic neuteče

  2. krimi

    Zdrogovaného řidiče BMW pronásledovala policie i vrtulníkem, začalo to v Berouně, dopaden byl v Kladně

  3. pozvánka

    Kam o víkendu, kultura, sport, zábava i poučení to a více najdete v naší nabídce

  4. krimi

    Kladenští policisté se zapojili do celorepublikového projektu „Řídím, piju nealko pivo“

  5. pozvánka

    Vydejte se už v sobotu historickým vlakem po Švestkové dráze s Výtopnou Slaný

  6. info z radnice

    Turistickou sezónu v rámci celého regionu zahájí už v sobotu ve Slaném

  7. pozvánka

    Zítra zahájí Kladenský zámek druhou část výstavy: Jiří Hanke- 50 let s fotografií

  8. krimi

    Strážníci v Kladně nalezli ukradené auto z Prahy, policie hledá svědky

  9. krimi

    Kladenský agresivní postrach žen skončil za mřížemi, pátrání bylo odvoláno

  10. kultura

    Celým rokem zaječím skokem, výstava ve Vlastivědném muzeu města Slaný začíná už zítra

  11. kultura

    Kladenský Majáles, studentská oslava jara, vypukne už zítra v bývalých kasárnách

  12. krimi

    V poutech skončil muž, který si zapálil oheň u bytového domu v Kladně

  13. krimi

    Řidiči pozor! Prozradíme vám, kde v Kladně tento týden měří policie rychlost

  14. pozvánka

    „Silou proti rakovině“: Mistrovství České republiky v Logliftu bude hostit kladenské kino Sokol

  15. pozvánka

    Už v sobotu to vypukne, Bitva Libušín 2024 aneb pocta Janu Žižkovi

  16. zprávy

    Kladenští policisté hledají nové posily, přidej se i Ty

  17. zprávy

    Trhy pokračují ve středu v Kladně a v pátek ve Slaném

  18. pozvánka

    Ve čtvrtek zahájí Kladenský zámek druhou část výstavy: Jiří Hanke- 50 let s fotografií

  19. pozvánka

    Čarodějnické rejdění na Sletišti se Sportovními areály města Kladna

  20. zprávy

    Poznejte osobnosti Kladna, pozvání do Klapodu přijal Leoš Stránský, splnil si sen, je kaskadér