Moje šťastná hvězda

Alice Bendová: Chce si ho pojistit prstýnkem?

Herečka Alice Bendová (45) tvrdí, že je se svým přítelem Michalem Topolem (33) šťastná, ale prý je také dost žárlivá. Vždy tvrdila, že po další svatbě netouží, ale poslední dobou se zdá, že názor změnila. Otázkou zůstává, zda o tom ví i Michal, protože zatím to tak nevypadá. Trochu to působí tak, jako kdyby Michalovi vysílala tajné signály, a hýčká si ho víc než kdy předtím.

Téměř všechno platí ona

Jako herečka si Bendová přijde měsíčně na pořádný balík, o tom není pochyb.Navíc jí slušně vydělává i její profil na sociálních sítích, kde má téměř sto tisíc sledujících a další hodně rychle přibývají. Ona sama přiznala, že by se svým profilem na sociální síti mohla bez problémů uživit, vynáší jí prý statisíce.

Tím pádem si její přítel rozhodně nemá na co stěžovat, protože se pod jejími křídly má skutečně královsky. On sám je podnikatel, ale údajně se mu příliš nedaří. Tím pádem se o chod domácnosti stará většinou Alice, ale té to pochopitelně nedělá problém. Nedávno také koupila luxusní dům na ostrově Tenerife, takže si mohou kdykoliv odletět k moři a jen tak odpočívat. Topol by si prý jen stěží našel někoho tak zabezpečeného, jako je Bendová, a on sám to prý dobře ví.

Chce si ho udržet

Bendová přiznala, že je do Topola skutečně zamilovaná a že se konečně cítí šťastná. Tím pádem je jasné, že by o něj nerada přišla. Údajně začíná vnímat jejich velký věkový rozdíl a má strach, že se jí její milý začne otáčet za jinými, což by prý brala jako osobní prohru.

I když vypadá Alice Bendová pořád skvěle, v koutku duše ji prý také trápí obavy a nejistota. Tu nejspíš zahání penězi a zatím to celkem funguje. Možná čeká na to, až před ní Michal přece jen poklekne, protože tím by jí prý dokázal, jak moc ji ve skutečnosti miluje.

Dočká se tedy svatby, nebo jejich love story bude pokračovat jiným směrem? Každopádně mít zajíčka je vždy hop nebo trop. Uvidíme, jak to dopadne v jejich případě. Snad bude Bendová spokojena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden