Skarlandtová v slzách: Morbidní vzkaz manžela ze záhrobí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skarlandtová v slzách: Morbidní vzkaz manžela ze záhrobí

Hlasatelská legenda v slzách. Martě Skarlandtové zemřel manžel
Hlasatelská legenda v slzách. Martě Skarlandtové zemřel manžel (archiv Blesku)

Ze smutečního oznámení dlouholetého člena KTO (Kamarádi táborových ohňů – pozn. red.) Zdeňka Skarlandta (†79) trochu mrazí. Oblíbený muzikant ho totiž formuloval sám jako pozvánku na hudební sešlost. Z jeho slov může mít někdo snadno husí kůži, píše v něm totiž toto...

„Tak jsem vám umřel,“ stojí na smutečním oznámení hudebníka, který podlehl rakovině pár dní před svými osmdesátinami. Parte si ovšem připravil sám a na pohřeb, jež se bude konat 14. června od 14 hodin zve do Velké síně Strašnického krematoria osobně.

„Ani jsme nepočkal na své narozeniny, víte, že jubilea nesnáším,“ stojí ještě na „pozvánce“ na poslední rozloučení.

Známý kytarista, který vystupoval s KTO a spolupracoval také mimo jiné i s Waldemarem Matuškou (†76), naposledy vydechl v pátek 7. června. Prohrál svůj boj s rakovinou.

Manželka, bývalá hlasatelka Marta Skarlandtová a dcera Linda, která je mluvčí divadla Ungelt, nechaly udělat originální smuteční oznámení přesně ve stylu známého milovníka country hudby a blízkého „Waldova“ přítele.

Kytarista ještě žádal, aby hosté přišli na „poslední hrací“ bez kravat. A na závěr vyslovil poslední přání: „Nebrečte,“ poprosil na konci oznámení Zdeněk Skarlandta všechny, kdo se s ním přijdou rozloučit.¨



Přečtěte si
vemenozmojistary
15. 6. 2019 • 08:33

Linda, mluvčí divadla Ungelt 😂😂😂😂😂😂😂 To se asi nepředře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.