Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeň odstartovala letní přípravu, fyzické testy absolvovali Chorý i Hořava

Letní přípravu fyzickými testy, které absolvovala jen šestice hráčů včetně útočníka Tomáše Chorého a záložníka Tomáše Hořavy, začali fotbalisté Plzně. K prvnímu společnému tréninku se svěřenci Pavla Vrby sejdou ve středu. Čeští a slovenští reprezentanti se k týmu kvůli kvalifikaci připojí později.

Tomáš Chorý
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

Na běžeckém pásu a v posilovně se pod dohledem fyzioterapeutů potili vedle Hořavy a Chorého také Milan Havel, Jan Kovařík, Ondřej Štursa a Aleš Čermák, který v závěru minulé sezony chyběl kvůli zranění.

"Cítím se dobře, vyléčil jsem zranění, které mě vyřadilo z posledních zápasů. A během přestávky jsem se dost hýbal, splnil jsem tréninkový plán, takže i výsledek testu není vůbec špatný," uvedl Čermák.

"Testy ale nic příjemného nejsou, většinou se na pásu běží až do mrtva. Chápu, že se ale musí naměřit potřebné hodnoty, čeká nás těžká sezona a je zapotřebí být dobře nachystaný," řekl další záložník Kovařík.

V úterý by měly testy absolvovat i letní posily Viktorie Adam Hloušek, Lukáš Kalvach a Ondřej Mihálik, další nová tvář Christián Herc je se slovenskou reprezentací do 21 let.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články