Nabídka pro uživatele

  • Přehled brigád
  • Přehled plateb příspěvků (jen pro hráče a jejich rodiče)

Přihlášení

Změna hesla

Registrace

Odhlášení

Opravdu se chcete odhlásit?

Baseballisté stále bez porážky

autor: Robert | datum: 08.06.2019 | Kategorie: Muži "A"

Třebíč Nuclears vs. Skokani Olomouc 8:5, 4:3

Další dvě výhry si připsali baseballisté Třebíče v nadstavbě o udržení nejvyšší soutěže. Tentokrát porazili extraligové Skokany Olomouc. Série začala na Hané, kde Nuclears otevřeli skóre ve čtvrté směně a vedení udrželi až do konce zápasu. Na nadhozu se vystřídali hned tři Američané. Startér jose Flores odházel sedm inningů, během kterých udržel čisté konto a soupeři nadělil deset strikeoutů. Na pálce zaznamenal Brent Gillespie další homerun a hned tři hráči Třebíče si připsali trojmetové odpaly. Olomouc se prosadila až v posledních dvou směnách a její útok vedl nejúspěšněji Matěj Lázníček, který dokázal odpálit hit ve všech svých čtyřech nástupech.

Před domácím publikem Na Hvězdě odházel za Nuclears celý zápas Američan Timothy Holmes a do statistik si připsal hned dvanáct strikeoutů. Doběhy diváci viděli jen ve třech směnách. První bod sice zaznamenala Olomouc, ale to od ní bylo až do posledního inningu vše. Hned v dohrávce prvního inningu se dostali třemi body do vedení domácí a ve druhé směně zvýšili na 4:1. Tento stav vydržel až do rozehry posledního inningu, kdy Skokani jen korigovali výsledek na konečných 4:3 pro Třebíč. V útoku se na výhře Nuclears podílel dvěma hity a dvěma doběhy Marek Krejčiřík.

O víkendu uzavřou baseballisté Třebíče sérii zápasů s extraligovými týmy. Tentokrát nastoupí proti Olympii Blansko, která v nadstavbě také ještě nezaznamenala prohru a předvádí kvalitní hru. Diváci se tak mohou těšit na atraktivní baseball. Utkání Třebíč Nuclears – Olympia Blansko začíná Na Hvězdě v Třebíči tuto sobotu 15. června 2019 v 16:00 hodin.

Přílohy
Aktualita neobsahuje žádné přílohy
Web odkazy
Aktualita nemá žádný webový odkaz
Související aktuality
Aktualita není svázana s žádnou další aktualitou
Související galerie
Aktualita není svázana s žádnou fotogalerií
Související zápasy
Aktualita není svázana s žádným zápasem
created by | TOPlist