Ghostwire Tokyo je novou hrou autorů Evil Within. Podívejte se na trailer

Společnost Bethesda na E3 2019 oznámila novou hru týmu kolem Shinjiho Mikamiho, který stojí mimo jiné za povedenou sérií The Evil Within. Stejně jako ona se novinka Ghostwire Tokyo ponese v hororovém duchu, byť poněkud více duchařském.

V Tokiu začnou mizet lidé nepochopitelným způsobem. Pouze a jen oblečení, které po nich zbývá, svědčí o jejich někdejší existenci. Důvodem není nic menšího než nová zlá síla, kterou musíte najít a zničit. Ale ne všichni duchové, které na své cestě potkáte, budou nutně zlí. Někteří vám budou naopak nápomocní.

Zlu se pochopitelně nemůžete postavit s holýma rukama. A ani konvenční zbraně by vám příliš nepomohly. A tak nepřekvapí, že hlavní hrdina bude disponovat rovněž nadpřirozenými schopnostmi. Podle autorů nebude Ghostwire Tokyo typickým survival hororem, ovšem do detailu v tomto ohledu zacházet nechtěli.

Asi příliš nepřekvapí, že hra ze všeho nejvíce čerpá z dálněvýchodní mytologie a její milovníci si tak v Ghostwire Tokyo přijdou na své. Chybět nebude například Oni coby démonický zabiják s ďábelskou maskou.

Ghostwire Tokyo vzniká ve vývojářském studiu Tango, které vede právě Shinji Mikami. Původně náleželo společnosti Capcom, ale pak bylo odkoupeno koncernem ZeniMax, pod který spadá také Bethesda.

Ghostwire Tokyo – trailer

 

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na