Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přiblížení Rainbow Six Quarantine

Taktická co-op akce pro tři + filmeček.

Vzhledem k úniku to nebyl žádný šok, přesto tenhle menší projekt vypadá velmi zajímavě, i díky nepřehlédnutelné osobě hlavní designérky Bio Jade z UbiSoft Montreal s růžovými vlasy.

Rainbow Six Quarantine bude samostatnou, taktickou kooperativní FPS pro týmy tři hráčů a vyjde v roce 2020 (tomu uváděnému začátku příštího roku asi věří málokdo, jasný kandidát na odklad) pro PC, PS4 a X1.

Watch on YouTube

Má jít o radikálně redesignovaný co-op zážitek, vystavěný na základech Rainbow Six Siege, se zjevnou inspirací událostí Outbreak. Otestuje vaše schopnosti přežít v nehostinných podmínkách a bude vás prý nutit spolupracovat v týmu.

Čelit budete neznámému nebezpečí, devastujícímu technologickému parazitu. Pokaždé, když do karantény vyrazíte, riskujete úplně všechno. Nepřátelé totiž nejsou lidmi a mohou vás infikovat nákazou, která třeba zpustoší vaše ruce.

Vše doprovodil atmosférický filmeček v prádelně s pračkami, ačkoli se původně mělo za to, že se budou mise odehrávat ve vesmíru, což by nemělo daleko k takovému Alien Isolation. Lokace nicméně zatím nebyly upřesněny a vše je zjevně teprve v plenkách.

Watch on YouTube

Read this next