Montáž plynových spotřebičů Karma, MORA, MORATOP jen od odborníků

Montáž plynových spotřebičů jen od odborníků
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 10.6.2019 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Určitě jste v denním zpravodajství zaznamenali zprávy o výbuších plynu v rodinných domcích i v bytech. Proč k tomu dochází? Velmi často kvůli tomu, že lidé si sami neodborně připojí plynové zařízení a ignorují pravidelné kontroly a revize. Jak mít jistotu, že vám se to určitě nestane? Základem je odborná montáž plynových spotřebičů Karma, MORA,  MORATOP a dalších. Pokud vám odborník připojí plynové zařízení, současně zajistí i vstupní revizi. Jen tak máte jistotu, že napojení na plynové vedení provedl správným a doporučeným způsobem a současně ověřil, zda někde neuniká plyn.

Plynoservis Praha - montáž plynových spotřebičů Karma, MORA, MORATOP

Montáž plynových spotřebičů Karma, MORA, MORATOP provádí pro Prahu a Středočeský kraj firma Plynoservis Praha. Disponuje proškolenými techniky, kteří se na uvedené značky specializují. Je jedno, zda jde o průtokový ohřívač vody nebo plynové topidlo, každý spotřebič, který využívá jako zdroj energie zemní plyn, vyžaduje odborný přístup. Na počátku je odborná montáž plynových spotřebičů Karma, MORA, MORATOP, ale i v následujících letech byste dohled nad správným chodem a funkcí měli svěřit odborníkům. To zahrnuje každoroční kontrolu a jednou za tři roky revizi. 

Nezapomínejte ani na pravidelné kontroly a revize plynových spotřebičů

montáž plynových spotřebičů Karma, MORA, MORATOP objednají, ale myslí si, že tím to končí. Že se dalších deset let už nemusí o spotřebič starat. To je velká chyba. Při každoročních kontrolách technici často odhalí vadnou součástku, která by přestala později pracovat v nejméně vhodnou dobu. Určitě není příjemné, když vám v mrazivých dnech topidlo vypoví službu. Sehnat opraváře chvíli trvá, a vy musíte trávit čas v nevytopeném bytě. Také výpadek teplé vody může být dost nepříjemný. Proto je lepší objednat si preventivní kontrolu. A jednou za tři roky revizi, ta už je ze zákona povinná.

 

é>
Témata: Mora, moratop, karma, plynové zařízení, servis plynového zařízení, oprava plynového zařízení, montáž plynového spotřebiče | Region: Středočeský kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300