O pozvánky do nejsledovanějšího pořadu ČT je vždy boj. Najdou se ale i tací, kteří tančit nechtějí, nebo z časových důvodů nemohou. „Odmítnutí není časté, letos ale přišlo například od Simony Babčákové,“ prozradil Blesku zdroj s tím, že »ne« měli říct i další. Údajně tančit nechtěli Nikol Štíbrová (32), Libor Bouček (38) či Klára Melíšková (47).

ČT odmítnutí nekomentuje, odtajnila už ale první hvězdu nové řady – někdejší biatlonovou superstar Gabrielu Koukalovou (29). „Po ukončení kariéry jsem si užívala pauzu od toho sportovního zápřahu. Trochu jsem se nejprve bála, že StarDance bude podobný dril, ale nakonec jsem na nabídku ráda kývla,“ prohlásila dvojnásobná mistryně světa a majitelka dvou stříber ze zimní olympiády 2014 v Soči. Další, zatím nepotvrzenou, hvězdou má být podle informací Blesku veleúspěšná spisovatelka Radka Třeštíková (38).

V desáté řadě StarDance ale nezůstane kámen na kameni! Alespoň co se tanečních profesionálů týče. Na parket vtrhne deset zcela nových tanečníků! Místo si udržel akorát odborný poradce Jan Onder (33).

„Castingy probíhaly klasicky, a protože jsme hledali deset nových tváří, pozvali jsme zhruba padesát tanečníků a uspořádali pro ně konkurz, který trval čtyři dny,“ popsal Blesku Onder.

VIDEO: Tereza Kostková i letos bude ve StarDance. Jako moderátorka, nebo tanečnice?

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková i letos bude ve StarDance. Jako moderátorka, nebo tanečnice? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií