Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

VYHAZOV hvězd ZE STARDANCE! Kdo dostal padáka? Známe nečekané náhradníky

Porota devátého ročníku StarDance
Zdroj: archiv ČT
+ Dalších 30 fotografií
stardance 2019
Jubilejní desátý ročník StarDance aneb Když hvězdy tančí se ponese ve znamení tolika zásadních změn, až je skoro s podivem, že se stále ještě bude trsat a že místo toho soutěžící nebudou péct třeba trdelníky na čas. Podle našich dobře informovaných zdrojů Česká televize nejenže zařízla všechny dosavadní známé tanečníky a tanečnice a nahrazuje je úplně novými, navíc prý obmění i polovinu poroty. A to docela kontroverzním způsobem!

V posledních letech si diváci oblíbili Radka Balaše, choreografa a bývalého tanečníka, který s noblesou a vtipem komentoval dění na parketě. Jenže letos to vypadá, že se na obrazovky nevrátí. „Balaše vyšoupnou a nahradí ho Richardem Genzerem,“ tvrdí náš důvěryhodný zdroj z produkce soutěže.

Strach z nováčka

Sám Balaš minimálně úvahy o svém konci potvrdil. „Ještě mi to Jan Potměšil z České televize definitivně nepotvrdil, ale s velkou pravděpodobností v porotě tentokrát nebudu. A jestli mě nahradí Richard Genzer (52), jak vy tvrdíte, tak to bude příjemné. Jsme velcí přátelé, podle mě by to byl člověk na pravém místě,“ řekl eXtra.cz Balaš.

Právě Genzerovo angažování do role porotce by ale možná vyvolalo velké pozdvižení. Jako tanečník byl zábavný, jenže tu samozřejmě panuje obava, zda při větším prostoru na mluvení provozovatel často obhroublejšího chrapláckého humoru pocitově tuhle fešáckou veřejnoprávní reality show nepozmění k horšímu.

Druhou velkou změnou by mělo být vyšoupnutí Václava Kuneše,", přítele Kristiny Kloubkové „Místo Kuneše má být ne úplně VIP tanečník Jan Tománek Je pravda, že kdysi tančil s Jolanou Voldánovou, Šárkou Kašpárkovou a Pavlínou Němcovou, ale jeho volbu moc lidí tady nechápe. Spíš se spekuluje nad tím, jestli nebude někoho kámoš,“ tvrdí náš pramen s tím, že vše se ještě sice může na poslední chvíli překopat, že by se ale tak těsně před startem tréninků hodně divil.

Změna ve velkém

I samotná „likvidace“ všech dosavadních tanečníků a nasazení úplně nových je na pováženou. Je otázkou, nakolik bylo rozumné zaříznout ty, které si diváci za ta léta již zamilovali, ale snad „vedoucí sekce tanečníků“ Jan Onder ví, co dělá a soutěži to moc neublíží. Sice se spekuluje o tom, že tohle vykoumal hlavně proto, aby odůvodnil absenci své bývalky Lucie Hunčárové, která mu utekla za „svou hvězdou ze StarDance“ Emanuelem Ridim, ale to už je asi hodně odvážné tvrzení.

Doufat můžeme také v to, že Česká televize si tentokrát skutečně ohlídá, aby žádný z hvězdných účastníků (prvním potvrzeným je biatlonistka Gabriela Koukalová) neměl zkušenosti s profesionálním tancem. Za vítězstvím Jiřího Dvořáka loni na podzim totiž právě z tohoto důvodu zůstal jen hořký stín.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy