ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 11089 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Woody Allen chystá nový film ze Španělska

0 jsk 11.6.2019

Americký režisér Woody Allen připravuje nový film, který se bude natáčet ve Španělsku. Ve snímku si zahrají rakouský herec Christoph Waltz, americká herečka Gina Gershon a její krajan Wallace Shawn, dále Sergi López a Elena Anaya ze Španělska a francouzský herec Louis Garrel. Pracovní název snímku, jehož natáčení začne v červenci v San Sebastianu, je WASP2019.

Příběh se zaměří na americký manželský pár, který přijede na filmový festival v San Sebastianu a nechá se unést magickou atmosférou akce, krásou Španělska i fantazií filmových příběhů. Ona si začne milostný poměr s francouzským režisérem a on se zamiluje do krásné Španělky.

Film je pro Woodyho Allena prvním projektem od doby, kdy hnutí #MeToo opět upozornilo na jeho obvinění ze sexuálního zneužívání, ze kterého ho nařkla jeho adoptivní dcera Dylan Farrowová. V reakci na to Amazon Studios zrušila zveřejnění jeho posledního filmu A Rainy Day in New York. Allenova produkční společnost následně podala na Amazon žalobu za porušení smlouvy, podle níž se obě strany dohodly na čtyřech celovečerních filmech. A Rainy Day in New York nakonec v USA neuvedli, v zahraničí se ale dostane do distribuce.

Tagy: ,