Fanoušci Kabátů se už nemůžou dočkat a dopraváci jsou v pohotovosti
Zaplněný teplický stadion při koncertě Kabátů v červnu 2013. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Teplice – Blíží se koncert, který je pro Teplické jedním z největších v letošním roce. Do města přijede skupina Kabát, která tu má své kořeny. Na stadionu Fotbalového klubu Teplice (AGC aréna) Na Stínadlech zahájí kapela turné ke třicátému výročí svého založení. Koncertní šňůra s názvem Po čertech velký turné odstartuje v Teplicích 15. června a končí 14. září v Plzni. Lístky už jsou beznadějně vyprodané a na sociálních sítích je po nich stále velká sháňka.

S chystaným mega koncertem teplických oblíbenců se očekávají značné dopravní problémy. Vedení města proto apeluje na řidiče, aby k cestě na koncert využili v sobotu městskou hromadnou dopravu. Vzhledem k tomu, že se očekává velký počet návštěvníků nejen z Teplic, ale přijedou fanoušci Kabátů i z přilehlých měst a parkovací kapacity v okolí stadionu jsou omezené, rozhodlo Statutární město Teplice o posílení linek MHD.

Podle informací Radky Senftové, vedoucí odboru kanceláře primátora, budou po celou sobotu na páteřních linkách 101, 102, 107 a 108 nasazeny velkokapacitní vozy. Po skončení koncertu, okolo 22. hodiny, pak navíc také posilové spoje do jednotlivých částí města. Ze zastávky Zámecká zahrada tak pojedou tři linky ve 22.42 hodin. Konkrétně linka 101 směr Šanov II a Anger, linka 102 směr Anger a linka 107 směr Prosetice. Z Benešova náměstí pak pojede ještě linka 108 ve 22.45 na Novou Ves.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru