bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Předčasná oslava titulu předznamenala pád. Nažhavilo nás to, shodují se v Bostonu

11. června 2019, 19:00

Jan Vojkůvka

Chyba, která nabudila soupeře, přišla hokejisty St. Louis možná až příliš draho. Deník St. Louis Post Dispatch ještě před začátkem šestého finále omylem na svých webových stránkách spustil naplánovanou kampaň, jež oslavovala vítězství Blues ve finále Stanley Cupu. Hráče Bostonu, kteří už něco podobného dříve zažili, tento omyl nabudil k razantní odpovědi.

Hokejisté St. Louis měli v šestém utkání finálové série prvenství na dosah. Na domácím ledě, před vlastními fanoušky, útočili na čtvrtou výhru a premiérový zisk Stanley Cupu. Jenže po bezzubém výkonu v útoku přišla tvrdá porážka 1:5.

Jak se hráči Bruins shodli, kromě přirozené motivace, kterou je vyhrát pohár, je i předčasná oslava titulu soupeře, byť neúmyslná, před zápasem pořádně nažhavila.

"Viděli jsme to," podotkl obránce Bostonu Brandon Carlo. "Jasně, úplně nás to nabudilo. Takové věci nemáme rádi.A za žádnou cenu nechceme, aby se něco podobného stalo v Bostonu. Soustředíme se v dalším utkání na jednotlivá střídání, a nestaráme se o to, jestli vyhrajeme nebo prohrajeme. Pouze na příští střídání, a abychom na ledě hnuli zadkem.”

Deník přiznal, že k chybě došlo ve verzi pro předplatitele, kde byly reklamy omylem spuštěny. Gratulace k vítězství St. Louis ve finále Stanley Cupu se však okamžitě začaly šířit na sociálních sítích.

"Nešlo to přehlédnout, bylo to všude," přidal se Torey Krug.

Zástupci St. Louis Post Dispatch se okamžitě za chybu omluvili. Jenže, jak už to tak bývá, možný triumf Blues zakřikli. A v sedmém utkání o všechno, které bude hostit Boston, to už bude pro hosty nesmírně těžké. 

Není to přitom tak dávno, kdy se Boston ocitl v podobné situaci. I tehdy plánované oslavy vítězství Medvědi překazili. V roce 2011 už mělo město Vancouver naplánovaný vítězný pochod pro své Canucks. Jenže ti v sedmém finále s Bostonem prohráli. 

Závěrečný zápas této sezony se bude hrát v noci ze středy na čtvrtek.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.