TOPlist

Andy Rubin naznačuje: dočkáme se druhé generace Essential Phone?

Essential Phone PH-1 byl představen před více než dvěma roky a od té doby je ticho po pěšině. Telefon se moc dobře neprodával a zhruba před půl rokem byl zrušen. Na Twitteru se však v posledních dnech znovu otevřela debata o možném nástupci prvního vlajkového modelu Essential.

https://twitter.com/Arubin/status/1138408957880332288?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1138408957880332288&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.phonearena.com%2Fnews%2FEssential-Phone-2-teased-CEO_id116748

Na vlákno, které započalo už v září minulého roku, teď odpověděl zakladatel Essential Andy Rubin a vypadá to, že se můžeme těšit na nějaké nové „oznámení“. Vzhledem k tomu, že kontextem tweetu byl právě telefon této značky, je pravděpodobné, že se ono oznámení bude vztahovat právě k nástupci Essential Phone PH-1.

Prvotní informace naznačují, že by se mělo jednat o telefon bez rámečků s vysouvací kamerkou, na kterou má Andy Rubin patent. Na design bude jistě kladen velký důraz, protože model z roku 2017 vypadá se svým výřezem v displeji a tenkými rámečky po stranách moderně a dá se říct, že tak předběhl dobu. V každém případě se však jedná o dohady a o dalších oznámeních vás budeme informovat.

Autor článku David Skopal
David Skopal
Redaktor SMARTmania.cz a externí copywriter žijící v Brně. Nadšenec do technologií, smartphonů a gadgetů. Fanoušek OnePlus. Mám rád vaření a dobré jídlo. Ve volném čase hraju badminton a chodím plavat.

Kapitoly článku