Martin Boubal bude na Lopatárně hájit žlutý dres

GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – Devátý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po týdnu opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

Cílená propagace v Plzni

Martin Boubal, který vyhrál i minulý týden, se tak v Plzni představí v roli lídra seriálu.

Stejně jako Boubal si počíná v kategorii žáků IL Sano Cupu i Richard Kobr (Lokomotiva Beroun), ten prakticky také nenašel přemožitele.

Start v Plzni potvrdil Martin Hebík a Vojtěch Modlitba, důležití pracanti týmu a stájový kolegové Martina Boubala všichni (CK Příbram Fany Gastro).

Tentokrát očekáváme souboje o puntíkovaný dres aktivity. O nejaktivnějšího jezdce měsíce června je souboj stále otevřený. V minulém závodě si sice Rugovac připsal 4b, ale ve středu bude chybět. To by mělo pomoci právě Čapkovi (ten už puntíkovaný dres vybojoval v měsíci dubnu) a před týdnem si dojel pro dva body stejně jako Oldřich Novotný.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které startují opět ve středu v Plzni na Rapidu.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude opět připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Ve středu 12. června od 17:30 hod tak startuje 9. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40 hod.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka