Nejvhodnější čas pro vstup do manželství podle vašeho znamení zvěrokruhu

338
Foto: Dollarphotoclub.com

Beran

Lidé narození ve znamení Berana žijí jen v přítomnosti. Vyhledávají vzrušení, neustále touží po návalu adrenalinu. Milují spontánnost a mají proto sklon vrhat se do věcí bez přemýšlení.

S manželstvím by proto měli počkat do třicítky.

Býk

Pro lidi narozené ve znamení Býka jsou pro úspěšné manželství podstatné důslednost a stabilita. Tajemství udržení si šťastného, ​​dlouhodobého vztahu s vaším partnerem je zůstat si vzájemně oddaní.

Pomalý a plynulý průběh zajistí naplnění potřeb obou partnerů, což povede k dlouhodobému a naplněnému vztahu.

Vytvoření takové oddanosti vyžaduje značné množství času a energie, a tak ideální věk pro vstup do manželství je krátce po třicítce.

Blíženci

Lidé narození ve znamení Blíženců mají k manželství velmi zvláštní postoj. Jsou velice rozhodní a přesně ví, co chtějí od života.

Jste zkušení v přijímání závažných rozhodnutí a dokážete se jich držet.

Když ale přijde na manželství, ocitáte se najednou ve slepé uličce. Nejlepší čas na svatbu je proto v období, kdy vám bude 35 let.

Rak

Lidé narození ve znamení Raka jsou nejlepší vychovavatelé a živitelé rodiny z celého zvěrokruhu. Líbí se jim představa manželství a rodinného života a obvykle chtějí vstupovat do manželství v mladém věku.

Navenek můžete působit tvrdě, ale uvnitř jste velmi zranitelní, u partnera hledáte bezpečí a jistotu.

Najděte si někoho, kdo vám bude dodávat sílu a rychle si ho vezměte. Nejvhodnější čas na svatbu je v období, kdy vám bude 25 let.

Lev

Nositelé slunečního znamení se vyznačují prchlivou osobností. Jste silní, dominantní a pozoruhodně rozhodní, což s vás dělá úspěšné lidi v téměř každém aspektu vašeho života.

Máte zájem o dlouhodobé vztahy, ale jen pokud se s vámi velmi dobře zachází. V důsledku toho si pro své vysoké nároky těžko hledáte vhodného partnera, který by s vámi vydržel.

Když jste se narodili v tomto znamení, měli byste vyčkat a vstoupit do manželství, když vám bude 40 let.

Panna

Lidé narození ve znamení Panny chtějí mít kontrolu nad svým životem. Máte výjimečnou pracovní morálku, v téměř všem, co děláte, se zaměřujete i na ty nejmenší detaily – vlastně jste tak trochu perfekcionista.

Pokud jde o vaše manželství, potřebujete se naučit uvolnit. Řiďte se svým srdcem a nebojte se riskovat.

Nejlepší věk pro vstup do manželství je někdy před třicítkou.

Váhy

Jako znamení, kterému vládne manželství, jste velmi romantičtí, oddaní a okouzlující. Když jde o vztahy, nespokojíte se jen tak s kýmkoliv, hledáte toho pravého.

Jste velmi extrovertní a lidé vás často považují za přelétavé osobnosti. Na svatby chodíte velice rádi, sami však nejste okázalí, ani výstřední – dáváte přednost praktičtější, skromnější svatbě.

Vždy vám říkali, jací jste na svůj věk zralí. Nejlepším časem pro vstup do manželství je v období mezi dvacátým až dvacátým pátým rokem života.

Štír

Lidé ve znamení Štíra jsou tak trochu nedospělí. Vlastně jsou úplný protipól předešlého znamení. Na vztahy máte velmi špatné vyhlídky a vaše činy často odrazují potenciální partnery.

Než začnete pracovat na jakémkoliv vztahu, potřebujete si najít čas pracovat na sobě. Proto byste se měli ženit či vdávat až po čtyřicítce.

Střelec

Lidé ve znamení Střelce mají rádi svou svobodu, a proto se netouží vázat příliš brzy.

Ve skutečnosti dlouhodobé vztahy ani závazky nemáte velmi rádi, ale jak prakticky založená osoba chápete výhody manželství.

Zatímco budete připraveni zavázat se jen jednomu člověku, zjistíte, že budete potřebovat ještě nějaký čas. Nejlepší proto bude, když do manželství vstoupíte krátce po třicítce.

Kozoroh

Jako lidé ve znamení Kozoroha jste zaměřeni na lásku mezi mladými lidmi. Věříte tomu, že člověk se má řídit svým srdcem a často se rozhodujete na základě svých emocí.

Už v mladém věku jste ustálení, sebejistí a umíte si poradit – jste dokonale připraveni na vstup do manželství.

Nejvhodnější čas na svatbu je krátce po dvacítce.

Vodnář

Podobně jako lidé ve znamení Střelce i vy nemáte rádi závazky – jste však bystří a pragmatičtí a chápete hodnotu života v manželství.

Než se však usadíte, potřebujete si co nejvíce užít, ideální věk na svatbu je v období po čtyřicítce.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb jsou rození romantici. Nesnášíte být sami a toužíte po společnosti jiných. O krátkodobé vztahy nestojíte, právě naopak, snažíte se usadit.

Jste věrní, oddaní a připraveni se vázat, ať to stojí, co to stojí. Nejlepší čas pro vstup do manželství je krátce po dvacítce.

Zdroj: https://mocvedomi.cz/nejvhodnejsi-cas-vstup-manzelstvi-podle-vaseho-znameni-zverokruhu/

Časopis Ve hvězdách si lze předplatit prostřednictvím non stop linky předplatného + 420 777 157 435, e-mail: info@astrolife.cz (roční předplatné 240 Kč, na 2 roky 480 Kč), pro Slovensko na telefonních číslech +420 249 893 566, 3563, +420 800 188 826, e-mail: objednavky@ipredplatne.cz